Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy Magyar Péter meleg?
Én nem gondolom MP-t melegnek, szerintem tutira nem meleg, de fenntartom annak a lehetőségét, hogy akár lehet benne biszex hajlam (is). Nincs rá konkrét bizonyíték, csak valahogy én ezt is belelátom a dolgba. A Péterbe. A megjelenésébe, stílusába, néha egy picit a gesztikulációjába, egy-egy finomabb, lágyabb kézmozdulatába, az öltözködésébe, a sérójába, a kifinomult ízlésébe stb. Múltkor volt a neten egy közös fotója a Tisza alelnökével, na mondom ez a két srác simán elmenne egy ilyen Budapest Gay Guide Magazin címlapfotójának. Jóképű, helyes, jólöltözött srácok összebújva... Jól néznek ki, na! Ketten együtt meg pláne.
Nem. Miért? Baj? Ez csak fantázia. Senki nem árt vele senkinek.
A heteró pasik nem fantáziálnak minden csajról összevissza? Őket se zavarja, hogy éppen leszbikus-e a csaj vagy sem. Bárkit megd.gnának, aki él és mozog. Az nem zavar? Mi ez a kettős mérce? Ha meg zavar, lépj tovább. Lapozz. Szia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!