Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egy nap mennyi volt a legtöbb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nap mennyi volt a legtöbb srác,akivel szexuális kapcsolatba kerültél?

Figyelt kérdés
szept. 4. 00:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

4

27 p

szept. 4. 00:17
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Londonban,gruppiban 5 srác meg egy travi
szept. 4. 00:35
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

3 volt.

Mind a 3 leszopott de egyik reggel a másik délután a harmadik este

szept. 4. 00:52
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

1. Nekem nem megy az, hogy egymás után mással. Ha másra nem, egy sörre/kávéra/kajára alap, hogy elmegyek vele.

De félre ne értsen senki, engem aztán teljesen hidegen hagy, akinek megy egymás után, egyrészt semmi jogom felettetek pálcát törni, másrészt még ha lenne se akarnék, mert mindenki azt kezd az életével meg a vágyaival, amit akar. :)

szept. 4. 01:01
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
3 volt a legtöbb egy nap alatt
szept. 4. 05:19
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
2 srac, nem egyszerre. Olyan is volt, hogy egy lany es kozvetlenul utana egy srac.
szept. 4. 06:02
 7/14 NNNándi ***** válasza:
100%
2. Nem tudták egymásról. Nekem is volt olyan mint a hatosnak. Elöbb a csaj utánna a srác. Kaptam is adtam is.
szept. 4. 08:03
 8/14 anonim ***** válasza:
1
szept. 4. 09:10
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Három. Pont úgy jött ki hogy egyik barátom átjött megdugott, ő ilyen barátság extrákkal volt. Aztán felnéztem Grinder-re és megtetszettem nagyon valakinek, ő is eljött később. Majdmikor lelépett volna közölte hogy van egy lejobbb haverja aki imádja vagy ez a fétise hogy egy olyan passzívotdugjon akiben már előtte jártak páran... nem tudom ez miértvolt jó neki, de végül vele is taliztam rá egyórár kb. 25 voltam szingli, bajom nem lett, nem bántam meg, legalbbkiéltam magam. 29/ffi
szept. 4. 10:14
 10/14 anonim ***** válasza:
2.
szept. 4. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!