Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy magasságkülönbség hátránynak, vagy előnynek számít? (meleg kapcsolatban)
Figyelt kérdés
Mondjuk ilyen 35 centi. Súlyban is van különbség, a magasabb srác majdnem duplája az alacsonyabbnak. Ez nektek ismerkedéskor hátrány, vagy előny?aug. 15. 12:31
1/15 anonim válasza:
A súly inkább, a magasság nem. Magas vagyok,de az nem zavar másnál,ha kisebb. De kövér ne legyen, azt az egyet nem díjazom.Igaz,az izomembereket sem.
2/15 anonim válasza:
Nekem bejön a kontraszt, de ugyanakkor a hozzám hasonló srácok is bejönnek. Ennek ellenére inkább előny, ha van magasság vagy súlybeli különbség.
3/15 anonim válasza:
Ismerkedéskor se nem hátrány, se nem előny.
Viszont szex közben lesznek pózok, amik nehezebben fognak menni. Pl. "nem ér oda", vagy túl magasan van, túl lent van, fordulj máshogy, ne nehezedj rám, túl nehéz vagy, emelj fel ha el akarsz érni, állj nagyobb terpeszben hogy pont odaférj, stb.
5/15 anonim válasza:
#3 nem kell olyan messzire menni, elég csak egy szimpla csókra/puszira gondolni. A magasnak sokat fog fájni a nyaka/háta ha annyit kell hajolgatnia egy pusziért. 😀
6/15 anonim válasza:
nekem mindegy milyen cm,tényleg de egy vékony írhatna már..
7/15 anonim válasza:
Te milyen testalkatú vagy? Milyen magas? Hány éves vagy ?
9/15 anonim válasza:
Engem speciel nem érdekel, leginkább talán azért, mert magas passzív vagyok (188 cm), ritkán találok magasabb embert, még ha nem is vagyok extrém nagas.
10/15 anonim válasza:
Bevallom, felizgatna a testi különbség, egyszer úgy érdekes lenne... de azért egy érzelmi alapú kapcsolatban nem tudnám hová tenni az ilyesmit. Eléggé adott, mi az esetem, és az történetesen nem a fele meg a kétszer akkora emberek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!