Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nagy magasságkülönbség hátrány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy magasságkülönbség hátránynak, vagy előnynek számít? (meleg kapcsolatban)

Figyelt kérdés
Mondjuk ilyen 35 centi. Súlyban is van különbség, a magasabb srác majdnem duplája az alacsonyabbnak. Ez nektek ismerkedéskor hátrány, vagy előny?

aug. 15. 12:31
1 2
 11/15 anonim válasza:
Én 185 centi magas vagyok pasim 170 de különösebb problémát nem jelent mondjuk érdekes felállás, hogy én vagyok a passzív.
aug. 21. 02:17
 12/15 anonim ***** válasza:

Akkor ezek kissé nehézkesek lehetnek, nem?

[link]

[link]

aug. 21. 09:12
 13/15 anonim válasza:
Jah, ilyen nem is nagyon szokott lenni mert elég nevetséges lenne hogy szegényke ott ugrál mögöttem meg nem is a legkényelmesebb.
aug. 21. 17:04
 14/15 anonim ***** válasza:

#12 (#9-es válaszoló vagyok, 188 cm, passzív)

Kutyapóz egyáltalán nem volt nehézkes senkivel. Nemrég egy 170 centis srác úgy megdugott, hogy elmentem anélkül, hogy farkamhoz nyúltam volna.

Az álló azért már ügyeskedősebb.

aug. 21. 18:58
 15/15 anonim ***** válasza:

13 & 14, köszi!

Nálunk csak 7cm a magasságkülönbség, de így is ügyeskedni kell időnként.

aug. 21. 22:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!