Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kaptam egy meztelen videót?
Figyelt kérdés
Instán egy random srác most nemrég csak úgy hüldött egy videót, amiben tök meztelen. Főleg a fenekét látni.
Még sose történt velem ilyen, valakinek esetleg volt hasonló?
19f
ma 00:45
1/7 anonim 

válasza:

És, bejön? 😏 Szívesen megnézném, érdekel, hogy tényleg mi látszik...
2/7 Jani Belucci 

válasza:

Kaptam már ilyeneket. Ha nincs hozzá semmilyen kommentár, akkor valszeg kiküldte egy csomó embernek, és reménykedik hogy valaki ráharap. Szerintem szánalmas. Ha tetszem valakinek, akkor írjon rám, beszélgessünk, aztán rá lehet térni a témára. De ez, hogy csak úgy a semmiből rámdob egy ilyen videót, számomra azt jelzi, hogy nem tisztel sem engem, sem önmagát.
3/7 anonim 

válasza:

1) jelentetsd/blokkold
2) ha bejön a fickó, akkor beszélj meg vele találkozót
4/7 anonim 

válasza:

nekem küldhetnének minden nap, mind megdugnám
5/7 anonim 

válasza:

Persze. A társkereső oldalakon rendszeresen kapok kérés nélkül. Azt sose értem miért gondolja bárki, hogy ez olyan ami miatt majd ráírok...
6/7 anonim 

válasza:

Hogy kaptál-e vagy sem, azt mi honnan tudjuk?
7/7 anonim 

válasza:

micsoda kretén, aki ismeretleneknek mutogatja a picsáját
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!