Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire megbízható a melegradarotok? Volt, akiről azt hittétek, hogy a ti kaputokra játszik, de félrement a dolog?
Figyelt kérdés
Vagy akiről azt hitted, heteró, mert mondjuk tipik macsós srác, de később kiderült, hogy meleg?tegnap 22:13
1/14 A kérdező kommentje:
És aki egyszer kipróbálta a saját nemével, az most micsoda? Meleg, bi, vagy heteró? Ha valaki kipróbálta már a saját nemével, és újra átélné ezt valakivel, az micsoda?
tegnap 22:55
2/14 anonim 

válasza:

Ha vki az ellenkező nemhez vonzódik az hetero-
Ha vki a sajátjához az homo-
Ha vki ellenkező s saját is, akkor biszexuális
A lényeg, hogy kihez vonzódunk, nem hogy mit, hol, hogy hányszor próbálunk ki
3/14 A kérdező kommentje:
Aki egyszer kipróbálta a saját nemével, de többet nem akarja, az csak kíváncsi? És akinek meg tetszett a dolog, és újrázna, az gondolom bi/meleg.
tegnap 22:57
4/14 anonim 

válasza:

3. Kipróbálta, mert kívánta, vagyis vonzódott hozzá, akkor már van benne biszex hajlam. Csak többet nem éli meg
5/14 A kérdező kommentje:
4# Neked volt ilyened? Ha igen, akkor tetszett a dolog, vagy inkább csak ilyen kíváncsiság, kísérletezgetés volt?
tegnap 23:00
6/14 A kérdező kommentje:
Nekem azért nehéz ez, mert én egyértelmű meleg vagyok, de honnan tudjam egy másik srácról, hogy meleg-e? Baromi nehéz ez..
tegnap 23:07
7/14 A kérdező kommentje:
Emiatt utálom nagyon, hogy meleg vagyok, mert üvegszilánkokon kell sétálnom. Heteróknak sokkal könnyebb az ismerkedés..
tegnap 23:10
8/14 anonim 

válasza:

7. Jaj, nehogy azt hidd, hogy könnyebb. Amúgy neten, meleg társkeresőn azért nagyrészt melegek vannak, vagy bi aki pasit keres. Az kint a világban meg mindenkinek nehéz ismerkedni
9/14 A kérdező kommentje:
8# És azt honnan tudhatom, hogy tényleg meleg-e az illető, vagy csak húzza az agyam, szórakozik velem?
ma 00:28
10/14 anonim 

válasza:

8. Ez kb pont olyan, mint hogy honnan tudjam, hogy az illető tényleg azt keresi mint én vagy csak szórakozik s húzza az időmet. Hetero, meleg, biszex embereknek ugyanúgy nehéz.
Amúgy meg adsz egy esélyt az ismerkedésnek. Felregisztrált, leírod, hogy meleg vagy s párt keresel, majd reménykedsz, hogy minden jól sül el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!