Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire megbízható a melegradarotok? Volt, akiről azt hittétek, hogy a ti kaputokra játszik, de félrement a dolog?

Lényegében a radar nálam nem működik megbízhatóan.Hittem már olyanról,hogy meleg, aki nem volt az. És meglepetten tudtam meg olyanról,akiről álmomban sem gondoltam..
De a szemkontaktus sem mindig megbízható,mert utóbbi időben nagyon sok férfi néz a szemembe,főleg 40 alattiak.Sokan családdal ,vagy nővel vannak együtt. Tegnap például a metró mozgólécsőn jött szembe egy harmincas pár.A nő és a férfi egymásnak döntötte a fejét,derékben átölelték egymást.Mégis a férfi egyfolytában a szemembe nézett, míg el nem haladt a lépcső mellettük.
Ezek érdekes dolgok, mert az öltözet, hangszín, beszédstílus nem mindig elég a felismeréshez. Viszont a szemkontaktus az elárul sok mindent, mert csak úgy nyilván nem szemezünk senkivel.

Persze. Van a mai napig olyan srác akin mindig meglepődök hogy barátnője van és amúgy tuti melegnek gondolnám. Pl: Peller Anna Mikikéje.
Aztán volt nem egy olyan PASSZÍV (ami külön érdekes) partnerem aki full jó pasi. Akár izmos is és sose gondoltam volna róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!