Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Máshol is ilyen nehéz passzív crossdresserként megbízható partnert találni vagy csak Debrecenben?
Figyelt kérdés
Felmerült bennem a kérdés, hogy más helyen is (a főváros kivételével) nehéz megbizható, egészséges partnert találni alkalmira vagy rendszeresre?
Esetleg a többség a női fehérnemű viselését és a csajos testalkatod visszataszítónak találja vagy egyszerűen nem érdeklődnek eziránt?
Valahogy mindig zsákutca, pedig igényes vagyok.
nov. 27. 14:00
2/7 anonim válasza:
Partnert? Könnyű.
Megbízhatót? Nagyon Nehéz!!!
HRT Femboy Budapest.
4/7 anonim válasza:
En femboy vagyok de elegge konnyen talalok partnert igaz nem debrecen hanem bp
5/7 anonim válasza:
Rám egy crossdresser folyton rámírt, tiltott, majd hetek múlva feloldott, megint írt és megint tiltott...
Szintén Debrecen, szóval én ezek után nem csodálkoznék, ha kialakul néhány emberben egy bizonyos gátlás effelé és nehezebben hisz el dolgokat.
6/7 anonim válasza:
Nehéz mindenkiklnek a másikát megtalálni. Én full aktiv bi vagyok. Femboyt transzikat szeretem. Nagyon nehéz. Ott van még a sok betegséget(STD) eltitkolo szemét is akik miatt mehetsz a gondozoba meg orvosokhoz... De ez más dolog.
7/7 anonim válasza:
Én pedig nagyon szívesen kipróbálnám egy ilyen emberrel, igazak is rám azok, amiket írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!