Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Megbízható szőrtelenítő krém...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbízható szőrtelenítő krém fenékhez?

Figyelt kérdés

Sziasztok :)

20 éves vagyok jelenleg, régebben borotváltam a fenekem, de úgy érzem ez nem a legjobb megoldás, és kíváncsi vagyok hogy van e valakinek bevált krémje amit lehet használni fenékhez és simává teszi? :)

Gyanta lehetne még, de azt nem tudom hogy tudnám magamnak megoldani, ezért gondoltam a krémre, hátha valaki tud jót..:)

Köszi előre is!

2022. ápr. 12. 16:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a sima Veettel szoktam, vigyázz hogy a végbélnyílásodra ne kend rá mert csíp.
2022. ápr. 12. 17:08
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

Hagyjad a feneked, az fosásra való és másra!!! A szőrt meg meg kell hagyni.

Addigaddigaddig terjesztik a homo-fenekes dolgokat, amíg nem lesznek járatosak abban, hogy egy igazán szaftos végbélbetegség mennyi szenvedéssel jár....

2022. ápr. 12. 17:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
2: Gondolom tapasztalatból beszélsz. Nem kellett volna ennyi mosatlan csövessel kúratnod magad.
2022. ápr. 12. 18:04
 4/8 A kérdező kommentje:
#2 érdekes, hogy ebben a kategóriában nézegeted a kérdéseket :-)
2022. ápr. 12. 18:32
 5/8 anonim ***** válasza:
87%

2-es:

Ha nem a kategóriát nézzük, hidd el sok olyan segget láttam már nyilvános tusolóban, uszodában, hogy az gusztustalan. Csubakka.

2022. ápr. 12. 20:29
 6/8 anonim ***** válasza:
77%
És akkor a csimbókokról még nem is beszéltem :D
2022. ápr. 12. 20:29
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

6-osnak: betyártallér - ez az egyik neve a beragadt sz@rnak. :-D

én a Veet krémet szoktam használni csak erre, kevesebb papír is fogy, bidém nincs.

A 2-es által felsorolt dolgokkal nem értek egyet.

2022. ápr. 13. 22:03
 8/8 anonim ***** válasza:
83%
betyárkörte, betyártallér, bélsárkányfog, bölönc, csimasztallér, legénygombóc, paksi mogyoró, cigánytallér - tessék hely és nyelvjárás alapján válogatni a szavakból. :-D
2022. ápr. 13. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!