Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbízható szőrtelenítő krém fenékhez?
Sziasztok :)
20 éves vagyok jelenleg, régebben borotváltam a fenekem, de úgy érzem ez nem a legjobb megoldás, és kíváncsi vagyok hogy van e valakinek bevált krémje amit lehet használni fenékhez és simává teszi? :)
Gyanta lehetne még, de azt nem tudom hogy tudnám magamnak megoldani, ezért gondoltam a krémre, hátha valaki tud jót..:)
Köszi előre is!
Hagyjad a feneked, az fosásra való és másra!!! A szőrt meg meg kell hagyni.
Addigaddigaddig terjesztik a homo-fenekes dolgokat, amíg nem lesznek járatosak abban, hogy egy igazán szaftos végbélbetegség mennyi szenvedéssel jár....
2-es:
Ha nem a kategóriát nézzük, hidd el sok olyan segget láttam már nyilvános tusolóban, uszodában, hogy az gusztustalan. Csubakka.
6-osnak: betyártallér - ez az egyik neve a beragadt sz@rnak. :-D
én a Veet krémet szoktam használni csak erre, kevesebb papír is fogy, bidém nincs.
A 2-es által felsorolt dolgokkal nem értek egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!