Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek nektek bejönnek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek nektek bejönnek a vörös srácok?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsi lennék, hogy valakinek tetszünk e. Én az vagyok, nyugodtan írjatok.

tegnap 19:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen, be :)

Volt egy ilyen srác,nagyon értelmes,érzéki, akivel elindult egy kapcsolat is,de aztán nem lett folytatása.

tegnap 19:05
 2/15 anonim ***** válasza:
29%
Igen, de csak akkor, ha kölyöktacskó képe van mellé.
tegnap 19:06
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
nagyon
tegnap 20:39
 4/15 anonim ***** válasza:
Nekem olyan, mint bármelyik másik "haj". Nem lenne kizáró ok abszolút. Szerintem fogsz kapni pár üzenetet :D
tegnap 21:01
 5/15 anonim ***** válasza:
Abszolút! Nekem valamiért a haj (és ezzel együtt a testszőrzet) színe nagyon meg tudja határozni, hogy valakit mennyire találok vonzónak. A vörösek egyértelműen elől vannak a sorban, és pl a szőkék szinte semmilyen esetben sem jönnek be valamiért, nem tudom megmagyarázni.
tegnap 23:33
 6/15 anonim ***** válasza:
5# Na kössz... Rossz tapasztalataid vannak szőkékkel?
tegnap 23:35
 7/15 anonim ***** válasza:
#6 - Nem, szó nincs erről, csak valamiért szimplán nem tartom a szőke pasikat szexuálisan vonzónak. A vörös mint mondtam nálam top, illetve nagyon alap, de tetszenek a sötétbarna hajú srácok is. A fekete haj valahol középmezőnyben van, alatta a világosbarna és hátul a szőke. Így vagyok bekötve, sajnálom, nem volt célom egy szőkét sem megbántani. Szerintem nektek is bőven megvannak a csodálóitok. ;)
tegnap 23:41
 8/15 anonim ***** válasza:
Igen bejönnek. A nagyon szőkék is és kb mindenki aki vékony :)
ma 10:23
 9/15 anonim ***** válasza:
Kár, hogy neked nem lehet írni... Pedig írtam volna. Ha újra regelsz írj majd.
ma 10:23
 10/15 anonim ***** válasza:
Nekem nem
ma 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!