Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért tagadja sok heteró a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tagadja sok heteró a tini kori kíváncsiságból eredő bi/meleg élményeit?

Figyelt kérdés
Konkrétan nekem is volt több sráccal. Köztük van egy nagyon nagy farkú. Mikor pár éve bedobtam hogy egyszer lehetne újra kb előadta nekem hogy sose volt ilyen. Ami csak azért vicces mert nem hogy sose hanem 6 alkalommal is volt. Ő dugott meg elsőnek és én is őt. Ahogy az első szopás is ő volt. Szóval vicces. De később más haverral is volt ez-az és mikor szóba került az is előadta hogy semmi se volt soha.
tegnap 23:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ácsi! Akinek voltak bi, meleg élményei, az kapásból nem lehet heteró. Egyébként a szégyen, bűntudat miatt, jaj mit szól a szomszéd, ha megtudja...
tegnap 23:43
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Mert nincs tini kori kíváncsiságból meleg dolog. Ha vonzódsz a saját nemedhez, akkor nem vagy heteró. Attól még pl pasiként élheted le az életed csak nővel, nőkkel.

Azért tagadták le, mert nem akarták bevallani, hogy volt időszak, mikor bevállalták azt a vonzodásukat is csak titokban

tegnap 23:45
 3/14 anonim ***** válasza:
Mert nem merik vállalni a szexualitásukat, titkolják, félnek, hogy kipletykálja őket valaki.
tegnap 23:45
 4/14 anonim ***** válasza:
Azért, mert amikor gimis voltam, akkor is folyton ment a b*zizás, a hangadók mindig rászálltak 1-2 srácra, akire ráfogták, hogy meleg, és hiába lehet, hogy nem is volt az, soha nem tudta többé lemosni magáról. Ezért... Nem értem, miért gondolták ezt egyesek szórakozásnak. Ez sima bullying.
tegnap 23:48
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem heterok, hanem biszexek (de olykor melegek is!!) letagadják a vonzódásukat a saját nemükhöz sajnos, a közmegítélés miatt.

Egy hetero soha nem próbálja ki a saját nemével.

ma 00:07
 6/14 A kérdező kommentje:
Na várjatok, ne mossátok össze a dolgokat. Nem mondtam hogy melegek vagy bik. Azt mondtam volt ilyen élményük és tagadják. Én hiszem hogy lehet valaki csak kíváncsi meg kanos főleg fiatalon. Azt nem hiszem hogy nem emlékszik rá. Amúgy szerintem simán lehet a felfedező időszak része valami amit később nem fogsz szeretni...
ma 00:25
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

#6 de mi meg azt mondjuk, hogy nem heterok ezek az emberek, ugyanis te azt mondtad, ezek az emberek azok.

Nem.

ma 00:27
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Hiheted. De nem baszol meg egy pasit,s nem dugatod magad meg vele többször, pláne ugyanattal, ha nem áll fel rá, vagyis pasira. Ha meg fell áll rá, akkor nem vagy heteró, ennyi. Felfedező időszakban se, mert ha heteró vagy, akkor csak nőkbe teszed a faszod.

Nem arról van szó, hogy egyszer részegen megdugott egy pasit, hanem többször s magát is dugatta. Akkor az már nem heteró. Semmi baj nincs vele, de nem az. Még akkor se, ha utána csak barátnői vannak. Mert a szexualítás nem.ettől függ kivel vagy párkapcsolatban

ma 00:28
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nincsen kíváncsi heteró. Nem baj, hogy kipróbálta, de nem heteró akkor.
ma 00:29
 10/14 A kérdező kommentje:
Persze! Ők nem azok, de van aki 1x van csak pasival. Van olyan haver akivel pl csak 1x volt van egy akinek nem állt fel, stb. Sok story van. Gimiben igyekeztem mind felfedezni. Mármint aki tetszett azokat próbáltam közös masztira rávenni. HA belement akkor egymásnak verős, stb. De van aki 1x volt és soha többé. Az a kérdésem lényege hogy miért kell úgy tenni mintha meg se történt voltna.
ma 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!