Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem önzők és kegyetlenek az ágyban a tinik?
Sajnos nekem nem sok tapasztalatom van benne.
Pedig tini fiúk megdughatnának bármikor.
36f
Én kifejezetten az érettebb férfiakat kedvelem. 30, de inkább 35+
Pontosan tudom, hogy mit szeretek, én hogy szeretem, mit szeretek a másikkal csinálni. Én 23 vagyok, de a tőlem 2 évvel fiatalabbak már olyan, mintha nem jártak volna iskolába. A szex első állomása a kémia és a biológia: a parfüm, a tusolás, a feromonok, az erogén zónák, az ingerek. Ezzel semennyire nincsenek képben, csak ösztönből reszelnek.
A másik, hogy nagyon korán elkezdik nyomatni a p0rnót és onnan másolnak. Egy időben "tanítóbácsi" voltam. Mondtam, hogy nem reszelgetni kell, tegye vissza a lábát, amit a filmekben látnak az a kamerának szól. Ember, nem érzed, hogy ez kényelemetlen?
A másik, hogy gőzük nincs a biztonságos szexről. Némelyik tudja mi az az óvszer.
Azt meg hagyjuk, hogy a világon nincs taszítóbb annál, ha az emberből süt a butaság. És elnézést, én is 23 vagyok, de ez valami generációs probléma, hogy a fejekről süt az ostobaság. Ehhez nyilván hozzájárul az internet meg az, hogy figyelmetlenek az emberek, sőt, saját magukra sem figyelnek.
Nem hagynak elég időt maguknak, hogy megtapasztalják nekik mi a jó. Én 18 évesen vesztettem el, és egyáltalán nem bánom, hogy eddig vártam, mert kipróbáltam magamon, hogy én hogy szeretem ha ingerelnek.
Aztán ott a kommunikáció. A szex szerves része. Nem tudják kifejezni magukat, nem tudnak ráhangolódni a másikra, nem beszélnek.
Na bocsánat, nem akarok itt kiakadni. Viszont ha ezt egy 20 éves olvassa, akkor légyszi lepontozás helyett fogadd meg!
Ha élvezed akkor mi vele a bajod?
Én nem okoztam fájdalmat a barátnőimnek (remélem) de legalábbis nem szoltak érte.
Szóval szerintem nem mind önző és kegyetlen.
Megfogadtam, hogy többet nem találkozok tőlem fiatalabbal egy negatív eset után. Nagyon maximum 21 az alsó határ (22 vagyok). Most nem azért, mert olyan érett lennék én is, de erősen érezni még ezt az 1-2-3 év agyi fejlettségi szintet is a tiniknél.
De ugyanezt megfigyeltem a nem azonos életkörülményeknél is. Ha valaki még középiskolába jár, kötve hiszem, hogy kijönne egy dolgozó emberrel, vagy egy egyetemistával. De még az egyetemista, dolgozó páros is necces. Minden életszakaszban fejlődik az értékrendünk, ami így nehezen összeegyeztethető. Tiniknek a vadulás, alkohol, bulik a fontos, míg egy egyetemista már sokkal megbízhatóbb, tudja a kötelességeit, egy dolgozó ember meg már magáért felel.
A 9-es srácnak ment a piros pont !
Jól látja, jól értékeli a helyzetet.És korához képest érett és megfontolt !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!