Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikusok, ti miért vagytok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusok, ti miért vagytok ilyen kegyetlenek?

Figyelt kérdés
Laza kalandot akartam valakivel úgy, hogy nem használ ki és nem bánt meg, hanem tényleg figyel ràm és az én élvezetem is fontos neki, nem csak a sajàtja. Tapasztaltam, hogy rendes férfit nem lehet talàlni semmire, ezért egy leszbikus, amúgy nagyon kedves nőt választottam és elmondtam neki, hogy mit szeretnék, gondoltam biztosan megért. De hangosan kinevetett és ma egész nap gúnyos, kétértelmű megjegyzéseket tett mások előtt is. Volt egy-két hölgyike, akik nagyon röhögtek ezeken, szerintem nekik elmondta, hogy mire kértem... Miért kell ilyesmit csinálni? Egy férfi kezét-làbàt törte volna ha ilyen ajánlatot teszek neki...
2018. nov. 16. 15:55
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Akkor mi a f.a.sz.é.r.t nem a férfit választottad?
2018. nov. 16. 16:04
 2/7 A kérdező kommentje:
Mert elegem van a férfiakból, teljesen jellemtelenek és önzőek.
2018. nov. 16. 16:05
 3/7 anonim ***** válasza:
80%
Nemmondod. Én nem tartom magam se jellemtelennek, se önzőnek.
2018. nov. 16. 16:14
 4/7 anonim ***** válasza:
96%

Nem lehet egy esetből messzemenő következtetéseket levonni és minden leszbikusra ráhúzni, hogy akkor ő is ilyen...Azt nem írtad, milyen a kapcsolat köztetek. Voltatok olyan nexusban, hogy ezt felvesd neki, bízva abban, hogy nem használja föl ellened? A leírtak alapján nekem nem úgy tűnik. Vagy nagyon félreismerted őt.

És látod, ezek szerint nem csak a férfiak között vannak jellemtelenek... Ha nővel szeretnél lenni, ne azzal példálózzál, hogy a férfiak milyenek, meg mennyire örültek volna az ajánaltodnak, hanem keress olyan nőt, akiben megbízhatsz és kölcsönös a vonzalom- szerintem.

2018. nov. 16. 16:15
 5/7 anonim ***** válasza:
56%
Ez abszolút nem volt korrekt. Inkább egyenesen undorító! Sajnálom, hogy így jártál. 😞 nem ezt érdemelted volna.
2018. nov. 16. 20:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Ennél a kérdésnél jelenleg nincs nagyobb kognitív torzítás a topikban...
2018. nov. 16. 21:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Mi közünk van nekünk ehhez, "mi leszbikusoknak"? :D:D
2018. nov. 29. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!