Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyenek a leszbikusok, mint ezen az oldalon?
Egy kérdést se lehet kb. feltenni anélkül, hogy megvádolnák a kérdezőket azzal, hogy igazából pasik, akiknek arra áll,a bréjük, hogy intim dolgokról kérdezgetnek.
Meg ha valaki leírja, hogy használnak pl. segédeszközöket a párjukkal, egyből jön pár ember, aki megmondja, hogy akkor ők nem is leszbikusok, csak max. divatleszbik és hiányzik nekik a f4sz, különben nem használnának játékszereket.
Meg szoktam látni egy femináci válaszolót, aki kb. minden kérdésnél odaírja, hogy a kérdező biztos egy "kanocska", meg hogy a férfiak és a biszex nők undorítóak, nem érne hozzá olyan nőhöz, aki lefeküdt már férfiakkal, mert az milyen gusztustalan már. Amikor épp nem a férfiakat és a bi nőket szidja, akkor meg rendszeresen szóvá teszi, hogy itt kb. mindenki pasi, aki nőnek adja ki magát, szerintem meg van győződve arról, hogy ő az egyetlen leszbikus ezen az oldalon..
Viszont láttam ilyen kérdéseket, ahol megkérdezték, pl. a leszbikusok a kis vagy nagymellű nőket szeretik-e és ugyanez a válaszoló odaírta, hogy szerinte a nagy mell undorító, meg megint egy másik kérdésnél közölte, hogy a pasisabb stílusú nőket szereti. Ez csak nekem ellentmondásos, hogy ilyesvalaki divatleszbiz le másokat?
Miért van ebben a kategóriában ennyi rosszindulatú ember? Néha olvasgatom pl. a homoszexualitás kategóriát is és volt, hogy válaszoltam is egy-egy kérdésre és nem lettem elküldve az anyámba, hanem elfogadták a véleményem, annak ellenére, hogy írtam, hogy lány vagyok, meg volt, aki mondta is, hogy örül, hogy egy nő is válaszolt a meleg férfiak között, mert kíváncsi lett volna egy nő véleményére is. Ehhez képest ha ide egy férfi be meri tenni a lábát úgymond, a sok femináci elküldi a halál f4szára is, hogy ez itt a LESZBIKUSSS kategóriaaa, mit akar itt egy kan???
Komolyan ilyen rosszindulatúak a leszbikus nők? Vagy csak ezen az oldalon van ennyi bunkó, akik azt hiszik, ők valamiféle árja emberek, amiért nem a pasikat szeretik?
Én ezeket a "feminácikat" is megértem, biztos sok negatív tapasztalatuk volt az életben a férfiakkal, és így kompenzálnak hogy minden olyan dolgot elutasítanak aminek köze lenne a férfiakhoz.
Pl. köztudottan a férfiak jobban szeretik a nagy melleket, tehát ha egy leszbikus nő is a nagy melleket szereti akkor ő milyen gusztustalan hogy hasonlít a férfiakra, és hogy ez milyen nőgyűlölő hozzáállás.
Én is ilyen femináci voltam régen, csak volt szerencsém megismerni egy pasit aki teljesen megváltoztatta a véleményemet.
Nem, nem szerettem bele, még mindig leszbikus vagyok :)
Csak a legjobb barátom lett, és teljesen más mint amilyennek én láttam régen a férfiakat.
Engem is megerőszakoltak, agresszív az apám, csak negatív élményeim voltak a férfiakkal, ezért gyűlöltem mindegyiket. Ez szerintem érthető is. Itt is csak olyan férfiak vannak (ezen az oldalon) akiket gyűlölni lehet. De ez alól a nők se kivételek. Ezek a feminácik is elérik hogy "úgy" tekintsen mindenki a nőkre. Főleg a leszbikus nőkre.
Szóval egy kicsit igen, vissza kéne venni a stílusból, de azért meg lehet őket érteni, kompenzálnak na...
Remélem minden "femináci" talál egy olyan férfi barátot magának mint amilyen barátom nekem van :)
Nem minden férfi egyforma, és nem minden nő egyforma. Ennyi.
Nem ilyenek, csak mivel ez egy anonim oldal, így bàrki vàlaszolhat, mindenre.
Van aki csak azért ír be, hogy kötekedjen, semmi más célja nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!