Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Tényleg ilyenek a leszbikusok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyenek a leszbikusok, mint ezen az oldalon?

Figyelt kérdés

Egy kérdést se lehet kb. feltenni anélkül, hogy megvádolnák a kérdezőket azzal, hogy igazából pasik, akiknek arra áll,a bréjük, hogy intim dolgokról kérdezgetnek.

Meg ha valaki leírja, hogy használnak pl. segédeszközöket a párjukkal, egyből jön pár ember, aki megmondja, hogy akkor ők nem is leszbikusok, csak max. divatleszbik és hiányzik nekik a f4sz, különben nem használnának játékszereket.

Meg szoktam látni egy femináci válaszolót, aki kb. minden kérdésnél odaírja, hogy a kérdező biztos egy "kanocska", meg hogy a férfiak és a biszex nők undorítóak, nem érne hozzá olyan nőhöz, aki lefeküdt már férfiakkal, mert az milyen gusztustalan már. Amikor épp nem a férfiakat és a bi nőket szidja, akkor meg rendszeresen szóvá teszi, hogy itt kb. mindenki pasi, aki nőnek adja ki magát, szerintem meg van győződve arról, hogy ő az egyetlen leszbikus ezen az oldalon..

Viszont láttam ilyen kérdéseket, ahol megkérdezték, pl. a leszbikusok a kis vagy nagymellű nőket szeretik-e és ugyanez a válaszoló odaírta, hogy szerinte a nagy mell undorító, meg megint egy másik kérdésnél közölte, hogy a pasisabb stílusú nőket szereti. Ez csak nekem ellentmondásos, hogy ilyesvalaki divatleszbiz le másokat?

Miért van ebben a kategóriában ennyi rosszindulatú ember? Néha olvasgatom pl. a homoszexualitás kategóriát is és volt, hogy válaszoltam is egy-egy kérdésre és nem lettem elküldve az anyámba, hanem elfogadták a véleményem, annak ellenére, hogy írtam, hogy lány vagyok, meg volt, aki mondta is, hogy örül, hogy egy nő is válaszolt a meleg férfiak között, mert kíváncsi lett volna egy nő véleményére is. Ehhez képest ha ide egy férfi be meri tenni a lábát úgymond, a sok femináci elküldi a halál f4szára is, hogy ez itt a LESZBIKUSSS kategóriaaa, mit akar itt egy kan???

Komolyan ilyen rosszindulatúak a leszbikus nők? Vagy csak ezen az oldalon van ennyi bunkó, akik azt hiszik, ők valamiféle árja emberek, amiért nem a pasikat szeretik?

2018. nov. 14. 12:19
 1/2 anonim ***** válasza:
96%

Én ezeket a "feminácikat" is megértem, biztos sok negatív tapasztalatuk volt az életben a férfiakkal, és így kompenzálnak hogy minden olyan dolgot elutasítanak aminek köze lenne a férfiakhoz.

Pl. köztudottan a férfiak jobban szeretik a nagy melleket, tehát ha egy leszbikus nő is a nagy melleket szereti akkor ő milyen gusztustalan hogy hasonlít a férfiakra, és hogy ez milyen nőgyűlölő hozzáállás.

Én is ilyen femináci voltam régen, csak volt szerencsém megismerni egy pasit aki teljesen megváltoztatta a véleményemet.

Nem, nem szerettem bele, még mindig leszbikus vagyok :)

Csak a legjobb barátom lett, és teljesen más mint amilyennek én láttam régen a férfiakat.

Engem is megerőszakoltak, agresszív az apám, csak negatív élményeim voltak a férfiakkal, ezért gyűlöltem mindegyiket. Ez szerintem érthető is. Itt is csak olyan férfiak vannak (ezen az oldalon) akiket gyűlölni lehet. De ez alól a nők se kivételek. Ezek a feminácik is elérik hogy "úgy" tekintsen mindenki a nőkre. Főleg a leszbikus nőkre.

Szóval egy kicsit igen, vissza kéne venni a stílusból, de azért meg lehet őket érteni, kompenzálnak na...

Remélem minden "femináci" talál egy olyan férfi barátot magának mint amilyen barátom nekem van :)

Nem minden férfi egyforma, és nem minden nő egyforma. Ennyi.

2018. nov. 14. 12:32
 2/2 anonim ***** válasza:
93%

Nem ilyenek, csak mivel ez egy anonim oldal, így bàrki vàlaszolhat, mindenre.

Van aki csak azért ír be, hogy kötekedjen, semmi más célja nincs.

2018. nov. 14. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!