Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kegyetlenebbek a nők ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kegyetlenebbek a nők ha bosszúról van szó?

Figyelt kérdés

2018. aug. 28. 12:42
 1/10 StevenUp ***** válasza:
73%
Igen
2018. aug. 28. 12:47
 2/10 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok bosszúálló,de ha valaki megbánt akkor azt soha nem felejtem el.Legjobb bosszú például megcsalás esetén a boldogság.Ez olyan kegyes bosszú.
2018. aug. 28. 12:58
 3/10 anonim ***** válasza:
55%
Igen, sokkal jobban azok. Ők a lelki terrorban profik.
2018. aug. 28. 13:10
 4/10 anonim ***** válasza:
Ffi vagyok, lehet próbálkozni!
2018. aug. 28. 13:19
 5/10 anonim ***** válasza:

Igen. A nők általában kegyetlenebbek.

A nazi, soviet női őrök, meg a női fegyőrök általában igazoltan kegyetlenebbek voltak.

Bár ezt árnyalja az elszenvedett elnyomás, ami zömében minden emberből ezt hozza ki. Egy tanárnő csinált egy kísérletet a 60-as években. Az alsós gyerekeknek nap elején azt mondta, hogy most olvasta, hogy a sötétebb hajú és vagy bőrű emberek gonoszabbak, agresszívabbak. El is különítette őket és a többiek élveztek előnyt a játékokban. Persze a gyerekeket sem kellett félteni, egyből jött ki belőlük az elnyomás. De aztán nap felénél mondta, hogy rosszul olvasta, valójában fordítva van. Az eddig elnyomott gyerekek többszörösen adták vissza és sokkal kegyetlenebbek voltak.

De országoknál és etnikumoknál is rendre tetten érhető ez a történelemben. A megtorlás mindig erőszakosabb és eltúlzottabb a kapott sérelemnél.

Viszont ma olyan világot élünk, ahol az egyáltalán nem elnyomott nők is úgy érzik magukat. Persze a nőkben sokkal erősebb a kollektív szellem, ennek evolúciós okai vannak. De ezt akár itt is tapasztalhatja bárki. Na most így nézve folyamatosan meg van ez az elnyomott állapot, még ha alapja sincs akkor is. És bejön az általános emberi tulajdonság, szóval jön az eltúlzott retorzió.

De ez egy nagyon régi szólás, hogy bosszúban nincs párja a nőknek.

2018. aug. 28. 13:30
 6/10 anonim ***** válasza:
Gender duma :) nem a nemi identitás kérdése, esetleg kifinomultabbak, de nem kegyetlenebbek...
2018. aug. 28. 14:53
 7/10 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet nemre lebontani.Ez személyiség kérdése.Én általában magasról teszek a bosszúra legtöbb esetben hülyeségnek,energia és időpazarlásnak gondolom nő létemre.Ha valaki tett ellenem valamit vagy folyton keresztbe tenne próbálok az okára rájönni ha lehet.Esetleg utánajárok mi a baja,megkérdezem.A párkapcsolati,szerelmi bosszúkat meg pláne nem értem vagy velem akar lenni valaki vagy mással aki menni akar arra rá kell adni a kabátot.Senkit nem lehet birtokolni még a megcsalás is az esetek nagy részében nagy hiba de nem gonoszságból teszik sokszor meg van valami oka.Én a szimpla irigységet,rosszindulatot rosszabbul kezelem.De aki ilyen annak meg megvan a maga nyomora.Majd rápazarlom az energiám.El kell érni hogy keresztbetenni ne tudjon csak vergődni azon meg nem kell meghatódni.
2018. aug. 28. 16:21
 8/10 anonim ***** válasza:
Egyébként a párkapcsolati bosszúállás és a másik birtoktárgynak való tekintése szakít ezért bosszút állok brühühü ez a mai fiatal férfiak sportja.Na és bőven elég kegyetlenek sokan.
2018. aug. 28. 16:24
 9/10 anonim ***** válasza:
Légyszíves linkeljen valaki be innen az oldalról olyat, hogy egy fiú szeretne bosszút állni és hogy mennyire ok ez, meg hasonló dolgok! Tényleg várok ilyet. Mert, hogy nők kb. hetente írnak ilyet ki, de férfitól még egyet se láttam. Szerintem ennél beszédesebb dolog nem is kell. Ráadásul milyen tébolyult vehemenciával támadnak mindenkire, akik normálisan próbálnának neki válaszolni.
2018. aug. 28. 16:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Amúgy direkt beírtam, hogy bosszú. Láss csodát 99%-a nő! Leellenőrizheti mindenki és olvasgassatok bele!
2018. aug. 28. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!