Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok a bosszúról?

Mit gondoltok a bosszúról?

Figyelt kérdés

a volt páromon és azon a nőn szeretnék bosszút állni, akivel csalt évekig. ki is találtam, szinte mindent, de még kicsit csiszolni kell rajta.

egyébként nem vagyok ilyen típus, de ez nagyon piszkálja a csőrömet, célom, hogy szétmenjenek. én szenvedtem miattuk rengeteget, most itt az ideje, hogy szenvedjenek ők is. mit gondoltok rólam??

2017. márc. 12. 23:03
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
73%
Semmit. Minket ez nem érint..:)
2017. márc. 12. 23:05
 2/17 anonim ***** válasza:
74%

nyugodj le , mert rossz ember fog belőled lenni.

ha csak arra gondolsz hogy bosszú. Rossz alatt azt értem a lelked sérülni fog és más ember leszel. magyarul megváltozol. Nem ajánlom a bosszút.

2017. márc. 12. 23:06
 3/17 anonim ***** válasza:
90%

és szenvedni fognak? vagy a volt csávód majd továbbáll, és szerez egy másik csajt?

főleg ha nem is vagy ilyen típusú, akkor neked semmivel nem lesz jobb. a bosszú azoknak esik jól, akik szeretnek bárkivel kicseszni, mert ez jó érzés nekik.

2017. márc. 12. 23:10
 4/17 anonim ***** válasza:
57%

ne ne ne

ne allj bosszut

komolyan

Isten malma lassan őröl. nyugodj meg lesz majd bajuk.

2017. márc. 12. 23:11
 5/17 A kérdező kommentje:

a lelkem ennél jobban nem tud sérülni, bunkó lettem mindenkivel, nincsenek érzéseim, nem tudok kialakítani kapcsolatot. szörnyű volt az egész, ahogyan ezt intézték...

az exem lehet, hogy tovább áll, de a nő szenvedni fog, én akkor már fél siker!

2017. márc. 12. 23:16
 6/17 anonim ***** válasza:
87%

Ugyanebben a helyzetben voltam évekkel ezelőtt. Bosszút álltam, az exem meg mindent kimagyarázott a csajnak. A csaj azt hitte így hogy én hazudok... Hiába bizonyítottam ezer dologgal hogy nem. Azóta is együtt vannak. 4 éve..

Szóval totál felesleges volt leégetnem magam. Igaz nem bántam meg, de már nem izgat mit csinálnak. Elég büntetés az a csajnak hogy őt is csalja rendesen az exem.. Visszahallottam.

Nem gondolok rólad semmit. Te döntésed. Csak nehogy megbánd amit tennél!

2017. márc. 12. 23:23
 7/17 anonim ***** válasza:
8%

CSAK IS AKKOR AJÁNLOM A BOSSZÚT HA szembe tudsz majd nézni a következmények súlyával

persze tudom,azok után amit tettek veled inkább igazságszolgáltatásnak érzed ezt mintsem bosszúnak. ÉS ÉN igazat adok neked némiképp

DE(!!!)

azért mondtam h csak akkor csináld ezt ha szembe tudsz nézni a tetteddel, mert a bosszú addig igazságos amíg határokon belül mozog,és ezt nagyon nehéz betartani.

én úgy vélem hogy igenis,a bűn nem maradhat büntetlenül.VISZONT ha a büntetést valaki megkapta akkor az megkapta,és soha többet nem lehet felróni neki azt amit tett.Aki leszolgálta a büntetését,akkor utána az olyan mintha meg se tette volna (SZERINTEM).

de ezt nehezen lehet megtartani.Lehet nagyobb kárt okozol mint amit veled tettek. Nemtudhatod mi lesz következménye a dolgoknak. Lehet a bosszúvágyad felemészt majd téged és túl sok energiát vesz el majd tőled.

Azt hogy mit gondolok rólad? Azt hogy emberi módon viselkedsz.És azt h nem vagy szimpatikus (bocsánat),mert aki időt és energiát tesz abba hogy elszakítson egymástól két embert ÉS AZT MÉG VÉGHEZ IS VISZI szerintem ugyan olyan erkölcstelen dolog mint amit a volt párod csinált veled.

(én azt tanácsolom h MOST ne csinálj semmit.Ne tevőlegesen állj bosszút.Hidd el ,az idő neked dolgozik. Tudom h a jövőben lesz majd alkalom h bosszút állhass. A sors mindenkinek megadja ezt a lehetőséget )

2017. márc. 12. 23:29
 8/17 anonim ***** válasza:
50%
Egy kicsit sem lesz boldogabb a te életed, ha az övükét tönkreteszed. Inkább lépj tovább.
2017. márc. 12. 23:41
 9/17 A kérdező kommentje:

én mindenképp úgy szeretném intézni a dolgot, hogy fel se merüljön a nevem, hisz úgy sem hinnének nekem.

a exem csalja, de a nő elnézi neki, ezért nem innen kell megközelíteni a dolgot.

ez már 2 éve érlelődik, nem egy most támadt ötlet

2017. márc. 12. 23:46
 10/17 anonim ***** válasza:
83%
2 éve ezen mesterkedsz? Te beteg vagy! Azt csinálnak amit akarnak ...
2017. márc. 12. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!