Ti mit gondoltok a bosszurol?
Ha valakit evekig bantottak lelkileg, szandekosan, nem torodve a masikkal, beletapostak ahol tudtak, akkor visszaadnatok neki, ha lehetoseget nyilna ra?
Lehet hogy nem szep dolog ilyeneken gondolkodni, de talan koszonheto ez a horoszkopomnak is, en soha nem tudtam semmit annyiban hagyni, ha artottak nekem.
Normalis dolog hogy most en azt akarom hogy akkor szenvedjen vegre az aki ezt tette velem?
Nem hiszek abban hogy mindenki megkapja amit erdemel. Sajnos tapasztalom hogy ez nem igy van.
Rossz ember vagyok ettol?
Ez egy nehéz kérdés.
Nyilván a rosszakaróin nem kell segítened.
Nyilván vannak olyan emberek akikért nem jtenél könnyeket ha bajuk lenne. De ez nem bosszú.
A bosszú az mikor valamit megtorolsz ami sérelmezett téged.
A bosszú nem jó tanácsadó ,mert általában rosszul sül el. Most nem úgy értem hogy ne sikerülne a bosszúállás hanem hogy pont túl jól. Csak senki sem tudja rajtadkivül mért volt. És akkor te leszel a bűnös a tetejébe.
Szóval valami egyensúlyt kell tartani.
A kisebb problémákat figyelmen kívül kell hagyni. De ha például úg simán kicsontoznék bárkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!