Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem önzők és kegyetlenek az ágyban a tinik?
Én egy lassan 19 éves meleg srác Olvasom a kommenteket és úgy gondolom fél igazság van benne
Én ugyan 18 évesen vesztettem el, vagyis szopás volt mert nem tudta a srác betenni
Egy évig próbáltam alkalmizni de rá kellett jönnöm hogy nem igazán van rá esély, helyesnek tartom magam, de valahogy nem volt igény arra, hogy megismerjük egymást numerára volt igény ami nekem nem kell
Nekem kell az hogy érezzek valamit az illető iránt, így realizálódott bennem hogy kapcsolatot keresek
Mert igazán jó szexem nem is volt
Alkalmi során is pár volt csak
Nem igazán jövök ki a korosztályommal a nagyon max amit keresnék az 23 év
Viszont van kivétel is, mert beszéltem elég intelligens tinivel is, sajnos nem voltunk kompatibilisek egymással
Naa, ebből csak azt akarom kihozni hogy volt olyan akivel beszéltem és már szóban is elég önző és kegyetlen volt és igazat kell adnom a kérdezőnek mert én sok ilyennel beszéltem már
Nem tudom,ha csak nem nagy városban él,a melegeknek a tini kor teljesen kimarad.
Később meg nem tinikkel akar ismerkedni.
A kérdésben említett jellemvonások rám nem jellemzőek, viszont ha tényleg ez a tendencia a saját generációmban, az meglehetősen sokatmondó valamint elkeserítő.
18
A 9-es nagyon jól leírta.
1-2-3 év korkülönbség is nagyon nagy, nem a számokban hanem a felfogásokban.
Mintha egy teljesen más generációval ismerkednél.
Sajnos 30körül is van ilyen.
Nem szeretem,ha rányomja fejem a farkára,szoltam neki mégis minden alakalommal csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!