Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Csak szerintem önzők és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem önzők és kegyetlenek az ágyban a tinik?

Figyelt kérdés
Tehát a 20 év alattiakra értem. Gyakoribb hogy úgy dug, hogy fáj. Vagy épp lenyomja a torkodon a farkát, stb. Csak én tapasztalom ezt, hogy a tinik így állnak a partnerükhöz. Engem izgat így nem zavar, sőt, de ettől még furcsa ez. Nem?

2022. márc. 21. 15:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Én egy lassan 19 éves meleg srác Olvasom a kommenteket és úgy gondolom fél igazság van benne

Én ugyan 18 évesen vesztettem el, vagyis szopás volt mert nem tudta a srác betenni

Egy évig próbáltam alkalmizni de rá kellett jönnöm hogy nem igazán van rá esély, helyesnek tartom magam, de valahogy nem volt igény arra, hogy megismerjük egymást numerára volt igény ami nekem nem kell

Nekem kell az hogy érezzek valamit az illető iránt, így realizálódott bennem hogy kapcsolatot keresek

Mert igazán jó szexem nem is volt

Alkalmi során is pár volt csak

Nem igazán jövök ki a korosztályommal a nagyon max amit keresnék az 23 év

Viszont van kivétel is, mert beszéltem elég intelligens tinivel is, sajnos nem voltunk kompatibilisek egymással

Naa, ebből csak azt akarom kihozni hogy volt olyan akivel beszéltem és már szóban is elég önző és kegyetlen volt és igazat kell adnom a kérdezőnek mert én sok ilyennel beszéltem már

2022. márc. 21. 19:42
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom,ha csak nem nagy városban él,a melegeknek a tini kor teljesen kimarad.

Később meg nem tinikkel akar ismerkedni.

2022. márc. 21. 19:54
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésben említett jellemvonások rám nem jellemzőek, viszont ha tényleg ez a tendencia a saját generációmban, az meglehetősen sokatmondó valamint elkeserítő.

18

2022. márc. 21. 21:14
 14/20 anonim ***** válasza:
92%

A 9-es nagyon jól leírta.

1-2-3 év korkülönbség is nagyon nagy, nem a számokban hanem a felfogásokban.

Mintha egy teljesen más generációval ismerkednél.

2022. márc. 21. 22:30
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Én 31 vagyok, még nem volt fiúval kapcsolatom, mert belekényelmesedtem egy hosszútávú heteró állapotba. (A lánnyal 10 évig voltunk együtt...) 18-22 évessel csak akkor próbálnám, ha tudnám, hogy rendes kapcsolatot keres és nem pattan meg egy alkalom után. Szívesen lennék az érett aktív szerepben... Amúgy a 22-25 éves korosztály az, ahol nár látok egy kis érettséget a profilok meg a fotók alapján.
2022. márc. 21. 22:34
 16/20 anonim ***** válasza:
88%

Sajnos 30körül is van ilyen.

Nem szeretem,ha rányomja fejem a farkára,szoltam neki mégis minden alakalommal csinálja.

2022. márc. 22. 07:06
 17/20 anonim ***** válasza:
85%
16-os, akkor miért mész hozzá ? okostojás
2022. márc. 22. 10:05
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk szex előtt ismerkedni kellene,és nem menet közben meglepődni.
2022. márc. 22. 10:18
 19/20 anonim ***** válasza:
84%
16. vagyok mert amúgy:kedves,aranyos,jófej és fincsi a cucca.
2022. márc. 22. 15:15
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Nincs jobb a vad, kemeny szexnel. Egyszeruen imadom :D
2022. júl. 12. 01:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!