Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van olyan hogy kiváncsi hetero? 25/f
Figyelt kérdés
2022. márc. 20. 09:10
4/11 anonim válasza:
Szerintem értelmes kifejezés, annyit tesz hogy nagyon a nők felé húzó biszex.
5/11 anonim válasza:
Én pont tegnap írtam egy kérdéshez, ami arról szólt, hogy a pasik jobban oráloznak. Csak azért kipróbálnám, hogy magamba is tudjam, hogy nem. Plusz hogy megerősítsem magam, hogy egy srác nem tudna olyan élményt adni, sőt abba se hiszek hogy felállna.
6/11 anonim válasza:
Igen, van. És mindenkiben van minimális biszex hajlam, csak van akiben 1%-ban, másban meg 30%-ban. Én is pl kiváncsi heteró vagyok. Szeretem nézni más férfiak péniszét, fantáziaszinten kalandokat is eltudok képzelni. De úgy igazából a nők vonzanak, és kizárólag nőkkel tudok elképzelni kapcsolatot.
7/11 anonim válasza:
Nincsen. Aki hetero, az nem is gondol rá, hogy kipróbálja még képzeletben sem, hogy milyen a saját nemével bármit is csinálni, aki kíváncsi erre, az nem hetero. Nem véletlenül vannak különválasztva, hogy hetero-biszexuális-meleg.
10/11 anonim válasza:
Hetero vagyok. Viszont kiprobalnam az oralt, akar tobb emberrel is..oszinten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!