Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul döntöttem hogy engedtem neki?
Én heteroszexuális férfi vagyok és már régóta mondta egy régi barátom hogy nagyon leszopna. Nekem egy lány se volt eddig olyan, hogy ne fogazott volna. Ő meg bizonygatta, hogy sokkal jobb a lányoknál, mert egy férfi ezt jobban tudja. Végül beadtam a derekam, gondoltam mostanában úgy se jött össze senkivel a dolog, egy próbát megér. Igazából kint csináltuk egy ligetben, mert egyikünk se volt egyedül a lakásunkban és kellett valahová menni.
Egyáltalán nem fogazott és talán kellemes érzésnek is lehetne mondani, bár amikor verte az nem volt valami kellemes. Volt az egészben valami nagyon fura és elélvezni se tudtam tőle, most pedig így utólag szarul érzem magam és folyton irogat a srác, hogy mikor ismételjük meg, én pedig már nem akarom nyilván.
Lehet még kéne szakítanom vele a kapcsolatot? Rosszul döntöttem hogy belementem?
Figyelj, én meleg férfi vagyok. Nem közelednék hetero férfihez szexuálisan soha.
De az is kizárt,hogy pl egy nagyon szép nő,ha meztelen simulna vagy odaadná magát, elviselném akárcsak egy percig is.Olyan undort vált ki belőlem a meztelen női test,hogy tuti nem engednék a közelembe sem nőt.
Egy hetero férfi szerintem még azt sem engedi meg,hogy egy másik férfi hozzányúljon a farkához, nemhogy kiverje, vagy szopja.
Sajnos az alkohol oldja a gátlásokat, és az ítélőképességet.
Így ez előfordulhat.
Nekem nem egy hölgy ismerős van aki alkohol hatására simán volt együtt 3-4 pasival egyszerre.
De előtte ilyenről hallani sem akart.
Hozzá teszem nem, nem erőszak történt.
Ne foglalkozz ezekkel, akik ezeken a címkéken idegeskednek, hogy ki hetero ki micsoda. Ha egy vega egyszer húst eszik, az kb semmit nem jelent. Eleve ezek a címkék tök károsak, mert mindenféle stresszt keltenek emberekben.
Csak lazán élj ahogy akarsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!