Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Rosszul döntöttem hogy engedte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul döntöttem hogy engedtem neki?

Figyelt kérdés

Én heteroszexuális férfi vagyok és már régóta mondta egy régi barátom hogy nagyon leszopna. Nekem egy lány se volt eddig olyan, hogy ne fogazott volna. Ő meg bizonygatta, hogy sokkal jobb a lányoknál, mert egy férfi ezt jobban tudja. Végül beadtam a derekam, gondoltam mostanában úgy se jött össze senkivel a dolog, egy próbát megér. Igazából kint csináltuk egy ligetben, mert egyikünk se volt egyedül a lakásunkban és kellett valahová menni.

Egyáltalán nem fogazott és talán kellemes érzésnek is lehetne mondani, bár amikor verte az nem volt valami kellemes. Volt az egészben valami nagyon fura és elélvezni se tudtam tőle, most pedig így utólag szarul érzem magam és folyton irogat a srác, hogy mikor ismételjük meg, én pedig már nem akarom nyilván.

Lehet még kéne szakítanom vele a kapcsolatot? Rosszul döntöttem hogy belementem?

szept. 1. 13:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
73%
Te nem vagy hetero...
szept. 1. 13:19
 2/17 anonim ***** válasza:
80%

Nem döntöttél rosszul, egy tapasztalattal gazdagabb vagy.

Ha nem akarod folytatni, azt határozottan, egyértelműen közöld vele. Ha nem érti, akkor kapcsolatmegszakítás.

És de, hetero vagy. Egyértelmű.

szept. 1. 13:26
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát kipróbáltad, nem jött be ennyi. Maradsz a lányoknál és éled tovább a hetero életed.

Ez mellett nyilván az illetővel bármilyen kellemetlen is közölni kell, hogy nem akarod ezt folytatni, zárjátok le.

szept. 1. 13:31
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki, hogy az csak egy próba volt részedről, de ettől nem akarod rendszeressé tenni. Főleg, ha nem is volt olyan jó. Ezt nem kell és nem is szabad erőltetni, ezt ő is megértheti.
szept. 1. 14:29
 5/17 anonim ***** válasza:
90%
Emiatt megszakitani hiba
szept. 1. 16:27
 6/17 anonim ***** válasza:
56%
Lehet itt magyarázkodni,de egy hetero férfi sosem engedné hogy egy férfi szopja a farkát, ennyi.
szept. 1. 16:32
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
No para. Csináld amit akarsz. Nem hiszem, hogy emiatt meg kell szakítani kapcsolatot, csak ha nem akarod mond meg, hogy ebben neked ennyi volt :D
szept. 1. 16:40
 8/17 anonim ***** válasza:
42%
Semmi baj, viszont nem vagy heteró :)
szept. 1. 21:04
 9/17 anonim ***** válasza:
80%
Hetero mar nem vagy, csak félénk és az új helyzet miatt nem élveztel el.
szept. 1. 22:45
 10/17 A kérdező kommentje:
De hetero vagyok mint az atom, kipróbáltam. Ha kipróbálnám egy "MILFel" mert mindenki mondja hogy az ezerszer jobb, aztán csalódok meg nem komfortos, el se élvezek, akkor már gerontofil vagyok?
szept. 2. 00:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!