Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tesznek jót a barátság extrákkal/kalandok az olyan típusú embernek aki inkább az érzelmesebbekhez tartozik?
Figyelt kérdés
Nem akarok folyamatosan a nagy ő re várni és nem élni, álmodozni csávókról és csak kiverni. Szóval így néha találkoznék emberekkel csak szexre vagy hasonló mert kívánom. Mennyire jó ötlet ez? Nem Quegmire(family guy) vagy Charliera(két pasi meg egy kicsi) gondolok hogy hetente más.aug. 26. 15:23
1/4 speedomania válasza:
Nem jó ötlet. Inkább koncebtralj a nagy O keresésére.
2/4 anonim válasza:
Barátság extrákkal nem lenne jó neked, mert hosszútávon valószínűleg elkezdenél érzelmileg közelebb kerülni hozzá, többet érezni iránta.
Egyszeri szexpartnerek kellenek, kiélni a testi vágyaidat, kielégülni és menni tovább. Semmi érzelmet, haverkodást nem vinni bele, mert abból kötődés lehet.
3/4 anonim válasza:
Semennyire. Akkor még nem volt ez a film/kifejezés, amikor nekem hasonló volt (olyan pasival, akinek volt párja és nyitott kapcsolatban éltek), de elkezdtem érzelmileg kötődni, és onnantól abba is hagytam az egészet, mert szar érzés volt, hogy máshoz megy haza, én meg csak arra kellek neki.
4/4 anonim válasza:
Nyugodtan vágj bele, Grinderen biztos találsz jelentkezőt.
De randira ne számíts előtte,
ha meg úgy érzed nem megy neked így akkor hanyagolod, egy próbát megér.
Az se normális ha hónapokig, vagy évekig nem fekszel le senkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!