Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Volt olyan párkapcsolatotok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan párkapcsolatotok, hogy a partneretek nem szerette a baráti körötöket?

Figyelt kérdés
Vagy onnan valakit, ezért sosem jött el veled. Volt ebből konfliktus?

aug. 13. 11:56
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen

Én marha meg szerelmes voltam

Őt kellett volna azonnal dobni

De a rózsaszín édesmézes köd párolgása után ami 6év volt .

2éve van vége és nagyon nehéz Újra építeni a hidakat, mert ő mindent felégetett és még a hamuján is táncolt.

aug. 13. 12:25
 2/10 anonim ***** válasza:
95%

Hasonló képen jártam én is, nekem ugyan "csak 5 évig tartott a kapcsolatom a lánnyal , akit én is nagyon szerettem , igaz ő is szeretett engem .

De csak is engem akart , a baráti és rokoni szálakat el akarta velem varratni .

Sőt még a szüleimmel sem akarta hogy tartsam a kapcsolatot !

Ha még is kénytelen volt velük találkozni , bizonyos alkalmakból pl: esküvő , vagy születésnapi parti stb , akkor addig sértegette őket , még vagy valaki jól beolvasott neki , vagy feltette a költői kérdést nekem , hogy kit választok , őt vagy a barátaimat , rokonaimat stb ?

Mivel számtalanszor őt választottam , ezért néhány ilyen összejövetelt azonnal , köszönés nélkül kellett ott hagynom miatta !

De nekem azóta már sikerült rendeznem a kapcsolataimat .

aug. 13. 13:25
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Volt
aug. 13. 13:33
 4/10 anonim válasza:
89%

Nekem 3 kapcsolatom volt, egyik sem akart tőlük elszakítani, sőt nagyon is nyitottak voltak a barátaim felé a párjaim. Persze volt egy olyan barátnőm, aki mindenképp véget akart vetni a kapcsolatomnak, mert ha neki sincs ,nekem se legyen. Az akkori párom utálta emiatt, konkrétan levegőnek nézte. A mostani barátom is utálja azt a barátnőmet csak más okokból. De a többi barátom felé nagyon is nyitott.

18l

aug. 13. 13:34
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
A kategóriát néztétek?
aug. 13. 14:46
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi is 6 évig voltunk együtt igen nagy korkülönbséggel. A párom előttem nőkkel volt együtt és be is vallotta, hogy nem igazán tudja elfogadni magát, így ne számítsak bemutatásokra sem a családjánál sem a baráti körében. Ezzel megbékéltem, de az én baráti köröm állandóan fikázta őt és ezért se szeretett volna beilleszkedni közéjük, sőt kerülte őket. Szerintem ezt nem lehet eröltetni. Ha nem szimpatizálnak egymással, akkor nagyon tudatosan szét kell választani a párkapcsolatot a barátoktól, mert könnyen az egyik vagy másik rovására megy.
aug. 13. 21:29
 7/10 anonim ***** válasza:
59%
Egy igazi társ fontosabb, mint bármilyen baráti kör.
aug. 13. 22:12
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

7/

Nem minden esetben !

aug. 13. 22:46
 9/10 anonim ***** válasza:
90%

Volt igen, és a harmadik cirkusznál,amit azért rendezett, mert baráttal, vagy ismerőssel szerettem volna találkozni ,azonnal ex lett belőle.

Egy barát,már aki igaz barát, akkor is melletted van, ha a társad megcsal,elhagy, stb. Ki fog meghallgatni, tanácsot adni,vagy vigasztalni ha úgy alakul ? Ha a párod miatt vagy padlón, vagy nincs is párod ?

Gondolkodni kéne már emberkék és az emberi kapcsolatokat a megfelelő helyére tenni és kezelni,ápolni.

aug. 14. 10:44
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálam teljes körforgásként nincsenek közös kedvelések és eléggé nehéz így. ^__^"" Mindenkivel külön-külön kell egyeztetnem. Viszont emiatt párom nagyon laza és közben valójában nem annyira mászkálós, így sűrűn van mással programom.
aug. 15. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!