Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan párkapcsolatotok, hogy a partneretek nem szerette a baráti körötöket?
Igen
Én marha meg szerelmes voltam
Őt kellett volna azonnal dobni
De a rózsaszín édesmézes köd párolgása után ami 6év volt .
2éve van vége és nagyon nehéz Újra építeni a hidakat, mert ő mindent felégetett és még a hamuján is táncolt.
Hasonló képen jártam én is, nekem ugyan "csak 5 évig tartott a kapcsolatom a lánnyal , akit én is nagyon szerettem , igaz ő is szeretett engem .
De csak is engem akart , a baráti és rokoni szálakat el akarta velem varratni .
Sőt még a szüleimmel sem akarta hogy tartsam a kapcsolatot !
Ha még is kénytelen volt velük találkozni , bizonyos alkalmakból pl: esküvő , vagy születésnapi parti stb , akkor addig sértegette őket , még vagy valaki jól beolvasott neki , vagy feltette a költői kérdést nekem , hogy kit választok , őt vagy a barátaimat , rokonaimat stb ?
Mivel számtalanszor őt választottam , ezért néhány ilyen összejövetelt azonnal , köszönés nélkül kellett ott hagynom miatta !
De nekem azóta már sikerült rendeznem a kapcsolataimat .
Nekem 3 kapcsolatom volt, egyik sem akart tőlük elszakítani, sőt nagyon is nyitottak voltak a barátaim felé a párjaim. Persze volt egy olyan barátnőm, aki mindenképp véget akart vetni a kapcsolatomnak, mert ha neki sincs ,nekem se legyen. Az akkori párom utálta emiatt, konkrétan levegőnek nézte. A mostani barátom is utálja azt a barátnőmet csak más okokból. De a többi barátom felé nagyon is nyitott.
18l
Volt igen, és a harmadik cirkusznál,amit azért rendezett, mert baráttal, vagy ismerőssel szerettem volna találkozni ,azonnal ex lett belőle.
Egy barát,már aki igaz barát, akkor is melletted van, ha a társad megcsal,elhagy, stb. Ki fog meghallgatni, tanácsot adni,vagy vigasztalni ha úgy alakul ? Ha a párod miatt vagy padlón, vagy nincs is párod ?
Gondolkodni kéne már emberkék és az emberi kapcsolatokat a megfelelő helyére tenni és kezelni,ápolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!