Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van két meleg pasi között barátság?
Szokták kérdezni, hogy létezik-e fiú-lány barátság. A vélemények megoszlanak. Az biztos, hogy ha van is, elég ritka. Azért is ritka, mert előbb-utóbb az egyik könnyen többet akar. Másrészt azért is, mert mindenki a hasonszőrűek között érzi jól magát. Fiú a fiúk között, lány a lányok között.
A kérdés ugyanúgy valid két meleg fiú esetére. Lehetnek úgy barátok, hogy egyik se akarjon többet?
Nekem meleg pasiként a barátaim vagy heterók vagy lányok. Vagyok jóban meleg pasival, de ő inkább csak ismerős és nem barát.
Talán egy meleg srác mondható többnek, mint ismerős, de vele szoktunk többet akarni. Főként testileg. Ha éppen szabadok vagyunk.
És akkor már ez a barátság extrákkal dolog. Azt sem mindig értem, hogy hogy nem lesz se több, se kevesebb. Vagy mégis lesz?
Nagyon örülnék egy ilyen barátnak,de a szó szoros értelmében csak barátnak.
Bár nincs párom,de ilyen szándék nem is érdekelne vele szemben. Normális,értelmes meleg férfi,akivel jókat lehet beszélgetni, nevetni - a humor nagyon fontos ! - és közösen ide -oda menni.
Utóbbiba nálam a meleg szaunák,bárok,fürdők nem tartoznak bele.Sajnos ez sok embernél nem jön be...
F /Bp
Van
Mar csak azert is mert mindketten utaljuk ezt az egeszet
Tartjuk a lelket egymasban
Teljesen valid a logikad, de ahogy van a heterok között is kivetel nyilván itt is van.
De ha nagyon kitekerjuk, akkor hetro ferfi es meleg/biszex ferfi kozott van e igaz baratsag? Hisz a meleg/biszex tobbet akarhat, tobbet erezhet... Hany olyan gyakoris kerdes van, hogy meleg vagyok beleszerettem a legjobb baratomba. A fel meleg/biszex szekcio arrol szol hogy a haverjaikkal dugnak, oraloznak.
Szoval igy isehet nezni. A legrosszabb a biszexeknek lehet, fefi es no is tetszhet neki.
Biszexnek csak akkor szar ha idiota es meghazasodik
Aztan megy kocsiba szopni az asszony meg a gyerek hata mogott
Egy meleg barátnak örülnék.
Akivel nincs semmi testi gondolat vagy ilyesmi.
Akivel lehetne beszélgetni, programokra menni. Ha van párja az se baj mert csak barátkozás lenne.
Akkor lehetséges, ha a két meleg fiú nem vonzódik egymáshoz szexuálisan, nem egymás esetei.
Szerintem hasznos egy meleg barát, aki átérzi a helyzetedet és a nehézségeket, mert ő is melegként él, és tapasztalatokat cserélhettek őszintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!