Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Létezik még olyan a melegek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még olyan a melegek között, aki nem csak szexet keres, hanem kapcsolatot, vagy legalábbis többet, mint egy futó kaland?

Figyelt kérdés

Úgy látom szinte csakis arra hajtanak és meg se akarják ismerni a másikat. Kielégülés, majd tipli?

:(

2022. ápr. 24. 06:41
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Én kimondottan érzelmes, tartós kapcsolatot keresek, nem egyből egymásnak esést.
2022. ápr. 24. 06:50
 2/26 anonim ***** válasza:
95%

Igen, én is ezt keresem.

Bár már férfi vagyok,és több kapcsolatom volt, hittem, hogy megtaláltam az igazit.Hát, az exeim másképp gondolták.

De még hiszem és bízom,hogy valakivel egy nagyon boldog és hosszú,érzelmes, szerető kapcsolatban élhetek :)

Nem a testiséggel kezdeni,ismerkedéssel,érzelmekkel és kölcsönös és főleg, őszinte szeretettel !

2022. ápr. 24. 07:15
 3/26 anonim ***** válasza:
97%
Én a párkapcsolat híve vagyok.bár életkoromat tekintve nem srác vagyok
2022. ápr. 24. 08:51
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Igen-igen, még a fiatalok között is.
2022. ápr. 24. 09:31
 5/26 anonim ***** válasza:
100%

Létezik.

Én is inkább kapcsolatot keresek. Nem egyszerű sajnos, de hát nincs mit tenni. Ki kell tartani és hinni, hogy rátalálsz majd valakire:)

"Szerencsére" még fiatal vagyok, így talán kicsivel bíztatóbb a felállás, de én hiszek abban, hogy bármilyen életkorban meg lehet találni az igazit.

2022. ápr. 24. 11:20
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos, abban nem tudok hinni,hogy bármely életkorban meg lehet találni..

Fiatalon nem találtam meg.Középkorúan azt hittem, ...hát rosszul hittem.

És mivel fiatalabb nem leszek,hiába tartom jól magam,de esély a nulla felé iterál...

2022. ápr. 24. 14:06
 7/26 anonim ***** válasza:
91%

Nehéz de nem is ez a legnagyobb baj.

Hanem hogy ilyen esetben (is) sorban betalálnak a nálad jóval idősebb, kövér, igénytelen testű vagy viselkedésű emberek.

És még meg is mondják hogy ha nem szexet keresel akkor tessék nem számít a...

A pontok helyére kb. bármi belefér.

Akkor ők miért is a maguknál jobban kinéző meg fiatalabb pasikat keresik?

Akinek nem inge persze ne vegye magára.

2022. ápr. 24. 15:32
 8/26 anonim ***** válasza:
20%

"Akkor ők miért is a maguknál jobban kinéző meg fiatalabb pasikat keresik?"

A csúnyák csak csúnyákra gerjedjenek, az öregek csak öregekre, a kövérek csak kövérekre, vagy mi a szösz?

2022. ápr. 24. 17:37
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
8: Segítek. Arra utalt, hogyha ezek az emberek álszent módon azt állítják, hogyha kapcsolatot keresel nem számít a külső, csak a belső, akkor miért csak fiatal, jóképű srácokat bombáznak levelekkel? Egymást valahogy nem. Ezek szerint mégis számít a külső.
2022. ápr. 25. 00:25
 10/26 Meleg22 ***** válasza:
100%

Léteznek, de tavasz van, ilyenkor baromira sok a kangörcsös... végre nincs karantén, elfelejtettük mindezt, és fűvel fával lehet csinálni... ebben az időszakban kb úgy hogy nem keresek szexet, is csak 20-ból 2-vel lehet normálisan ismerkedni..:/

Kikell várni a tavaszi kanosság elmúlását..:D

Szerintem nem teljes mértékben, csak részben szükséges hogy azért külsöleg is jól nézzen ki számodra a másik.. ha a belső megfog, és szerelmes leszel belé, sokan jól tudjuk már hogy nem fontos ezek után a másik kinézete/testsújja stb,, voltam már szerelmes szálkásba és teltebb srácba is.. :) szerelem megjötte után már mások a szabályok..:D

Visszatérve, léteznek.. csak kitartónak kell lenni..

Javaslom, ne azt írd a másiknak, hogy akkor te most vele szívesen beszélgetnél ismerkednél párkapcsolat indítványozás végett; mert ott így van egy ilyen erős nyomasztó érzés, hogy akkor ez most komoly kapcsolati dolog ismerkedés.., inkább írd azt hogy barátkoznál, esetleg barátság extrákkalt keresel, és ha úgy alakul mindkettőtök érzelmei, akkor alakulhat a dolog a több felé..:) ettől nem riadnak vissza 20-ból 18-an, csak 6-an akik erősen szexet keresnek, és máris több sráccal ismerkedhetsz barátkozhatsz kitudja mi lesz belőle alapon..^^,

2022. ápr. 25. 02:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!