Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan a melegek között, aki nem csak szexet keres, hanem kapcsolatot, vagy legalábbis többet, mint egy futó kaland?
Úgy látom szinte csakis arra hajtanak és meg se akarják ismerni a másikat. Kielégülés, majd tipli?
:(
8-asnak:
Úgyis érted csak próbálod értelmetlennek beállítani amit írtam.
Az a baj, hogy mi melegek is emberek vagyunk, kíváncsiak, amit nem lehet csak úgy kiiktatni. Zömünk egyedül él, nincs, aki érzelmileg támogatna minket, de cserébe azt csinálunk amit akarunk. Ugye. Ez sokakban sajnos benne van, csak fantáziákat, álmokat akarnak kiélni, mert elromlott az első, a második, a harmadik próbálkozás is a kapcsolat felé, de igen, férfiak vagyunk, szükségünk van a szexre. Nehéz alapból a megfelelő társat megtalálni, akiben bízhatsz. Vannak seggfejek, akiket abszolút nem érdekel mi a bajod, csak add a farkat, rakd be és elégíts ki - a másik pedig az érzékeny, harmonikus típus, akik kihalófélben vannak.
Aktív létemre is érzelmes vagyok, de engem is átvertek sokszor és bennem is összedőlt az a remény, hogy ha nem is szeretetre, de bizalomra találhatok egy srácot világéletemben. Ettől függetlenül nem adom fel, még mindig álmodozom arról a nagy Ő-ről, aki engem is boldoggá tesz, nem csak én őt(aki érti persze).
Csal dugás, berakjuk, csatt-csatt-csatt és ennyi. Én is váltogattam a partnereim, mai napig is, de ezzel annyit próbálok csak végig, hogy keres-e engem is valaki. Nem vagyok csúnya, sem hülye, sem tapasztalatlan, mégsem kellek senkinek, mert vannak érzéseim.
Ez ilyen. Nehéz fiúkkal a harmóniát kialakítani, a bizalmat, a szeretetet és azt a családi kötelékeket hozni magaddal és megtartani azt, amit otthon a családodtól tanultál.
A szülők hiánya is problémás, ha nincsenek együtt/nem fogadnak el titeket. Velem a második igaz, szüleimmel lassan 5 éve nem beszéltem, bár eltelt egy huzamos idő, mire lecsillapodtak a kedélyek, mégsem volt merszem felhívni őket.
Sok-sok apró probléma, ami megnehezíti az életünket, de akkor sem szabad feladni, mert a depresszió magába húz, felemészt. Nem jó gondolkozni sokat, csak próbálkozni!
Kedves kérdező!
Próbálj találkozni több sráccal is, ez alapján látni fogod azt, hogy valójában milyenek. Ne lökd el magadtól az esélyt, hogy valaha egyszer is boldog lehetsz. Ne! Minél többet találkozol srácokkal, annál könnyebb lesz túladnod a seggfejeken, teret nyitva a nagy Ő-nek, elég erős leszel ahhoz, hogy egy boldog párkapcsolatban élhetsz, nem fognak tudni átverni, leszarni,hülyének nézni, mert mindent tudsz róluk.
Nem kötelező lefeküdnöd velük, csak találkozzatok! Menjetek el egy bárba, vagy egy parkba, sétáljatok, beszélgessetek! Semmi rossz nem sülhet ki abból!
Szóval szurkolok mindenkinek! ♥️
Humor az jó dolog,de nem pótol mindent.
Kacagva is lehet hűtlenkedni, és lehet humorosan is bejelenteni egy szakítást. Sajnos...tapasztalat :(
#13-as
Nagyon szépen leírtad a gondolataidat és sikerült megérintened velük!
Valóban egyre ritkábbak az ilyen érzelmes pasik, akik képesek és mernek is beszélni arról, hogy mi rejtőzik a felszín alatt.
Főleg, ha aktívakról van szó...
Én ugyan passzív vagyok, de ugyanúgy érzelmes fajta és hát keresgélek még én is. Még viszonylag az elején járok, de nagyon hiszek benne, hogy sikerrel zárul a dolog.
Remélem veled is így lesz ez! Megérdemelnéd:)
Érzelmes,sőt nagyon érzelmes aktívként kicsit vitába szállnék a 16-os hozzászólóval.
Amikor ismerkedem,mindig leírom és elmondom,hogy nálam emberként is,kapcsolatban is nagyon fontosak az érzelmek.Na,ekkor vagy elmondanak szeretethiányosnak,gyereklelkűnek, lúzernak, vagy csak úgy eltűnnek.
Akinek vannak is érzelmei,mert találkoztam ilyennel is,az pedig megijed saját magától és flegma, vagy közönyös lesz.Volt ilyen ismerkedésem.
Ilyen világban pedig nem tudjuk,kinek mondhatjuk el a belsőnket,aki nem röhög ki, nem cikiz ki, vagy nem tűnik el csak úgy.És biztos vagyok benne, hogy nagyon sok meleg van, akinek ezek fontosak.
13-as vagyok.
Velem olyan is történt, hogy egy srác, akivel együtt éltem drogozott. Addig fajult az egész, hogy ki kellett hívnom a rendőrséget rá, hogy vigyék el, mert nem bírtam vele. Ezek után ki mer belevágni vagy odatenni magát egy kapcsolathoz? 🤔
Aki mer az nyer.
Különben is, az elején nem kell olyan mélyenszántó dolgokat elmondani... Csak látszódjon rajtad, hogy érzelmileg is intelligens vagy és ha úgy van, kellőképpen ki tudod magad fejezni.
Szerintem sokan nem tudják, még ha lenne is rá lehetőségük. Valahogy nem fontos nekik ezt megtanulni vagy ráérezni.
És ha valaki amiatt néz le, mert vannak érzéseid és azokat el mered mondani, akkor jobb is, ha elkerülitek egymást. Ez tényleg dedós dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!