Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Létezik még olyan a melegek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még olyan a melegek között, aki nem csak szexet keres, hanem kapcsolatot, vagy legalábbis többet, mint egy futó kaland?

Figyelt kérdés

Úgy látom szinte csakis arra hajtanak és meg se akarják ismerni a másikat. Kielégülés, majd tipli?

:(

2022. ápr. 24. 06:41
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezek inkább a bik. Vagyis én kapcsolatot nem szeretnék fiúval, csak alkalmit. Persze ezt mindig leszogezem ha kavarok egy fiúval! 20f
2022. ápr. 29. 01:01
 22/26 anonim ***** válasza:
47%
2-eske, szép, amit leírsz, de ne feledd, hogy egy szép kapcsolatba a szex is böven beletartozik; söt, a kapsolat nagy része az ágytól függ.
2022. ápr. 29. 18:14
 23/26 anonim ***** válasza:
91%
22-eske, szép amit leírsz, de a másik oldalon a szex minőségének egy elég nagy része azon múlik, mennyire ismered a másikat, milyen érzelmi kapcsolatban vagytok. Ez jó meg minden, hogy vannak akik úgy gondolják első randin és akkor gyorsan eldől a lényeg, de egy kvázi vadidegennel én erősen kétlem hogy ugyanolyan a szex mint valakivel akivel valamilyen szinten kötődtök is egymáshoz. Csak sokan mégis meglepődnek amikor első alkalommal lefekszenek valakivel, vagy már eleve az a nyitány hogy szobára megy a másik, de nem azt kapják amire vártak. Hát most bocsánat, de ha valakinek kb. az is mindegy, hogy élsz vagy halsz az miért törné magát hogy felejthetetlen(ül jó) szexélményt okozzon neked. Nyilván nem kell hónapokat várni, vagy egy hónapot sem, meg ne naptár szerint működjön a dolog, de abban nincsen semmi ördögtől való hogy valaki azt mondja ne úgy fussunk már neki, hogy "Szia! megdugsz vagy leszopjalak?"
2022. ápr. 29. 18:35
 24/26 anonim ***** válasza:
75%

Én úgy vagyok ezzel, hogy többszöri csalódás után kezdtem kalandozni. Ilyenkor feltöltődsz, amikor kimerítettek téged. Megkapod az ideiglenes partneredtől azt egy rövid időre, amit az exedtől nem kaptál meg. Korosabb vagyok már, 39 vagyok és így sem vágyom a kapcsolatra ennyi idő után sem. Jobb belül gyermeknek érezni magam mintsem szenvedni, féltékenykedni, egy házban összezárva valakivel, akinek az egyetlen boldogsága a kielégülés. Mi van, ha 3 napig nincs szex egy intenzív hét után? 🤔 Ott hagynak? Kommunikáció az nem létezik, mert minek, csak az elfojtott érzelmek, megtapasztalt furcsaságok kijönnek 3 hónap után, jön a dráma, addig szép az élet. Azután meg mi?

"Hát én kipróbálnám mással is", "csináld keményebben" - azután jön a társkereső korszak, majd a lebukás(amit már röhögve figyelek), a szembesítés, a cuccok kidobálása és kezdd újból, mert igen, az élet megy tovább.

Szóval ezért nem keres senki sem kapcsolatot. Többször is megtörtént, kommunikáció hiányában pedig szétmentünk. Tervezgetős típus vagyok, de még egy nyaralásig sem jutottam el senkivel. Csak bent a házban és beszélgetünk. Ezzel minden rendben, ha az exeim nem úgy léptek volna az életembe, hogy előtte kapcsolatban álltak és én voltam szinte minden esetben a "feledtető". Nehéz így nekiállni a kapcsolatnak, ha kibukik, hogy a partnerednek közvetlen előtted volt valakije és azt a fájdalmat belehozza a ti kapcsolatotokba.

Ezek személyes tapasztalatok, nem mindenkivel fordul elő ez, szimplán csak elkerül a szerencse.

39/f

2022. máj. 2. 10:59
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is jobb, ha minél előbb lelépnek azok, akik nem a lelkedre, csak a testedre kíváncsiak. Én is szereteek beszélgetni, megismerni a másikat, sokan erre nem hajlandóak, és ha nem talizol, szexelsz a második válasznál, akkor gyorsan kilépnek. Nem bánom, nekem egy érzelmes férfi kell, nem csak egy nős dugópajti.
2023. jan. 24. 13:15
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Tetszett a hozzászólás is én is hasonoló srác vagyok.Aki szeretne írjon
2024. márc. 4. 07:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!