Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan a melegek között, aki nem csak szexet keres, hanem kapcsolatot, vagy legalábbis többet, mint egy futó kaland?
Úgy látom szinte csakis arra hajtanak és meg se akarják ismerni a másikat. Kielégülés, majd tipli?
:(
Én úgy vagyok ezzel, hogy többszöri csalódás után kezdtem kalandozni. Ilyenkor feltöltődsz, amikor kimerítettek téged. Megkapod az ideiglenes partneredtől azt egy rövid időre, amit az exedtől nem kaptál meg. Korosabb vagyok már, 39 vagyok és így sem vágyom a kapcsolatra ennyi idő után sem. Jobb belül gyermeknek érezni magam mintsem szenvedni, féltékenykedni, egy házban összezárva valakivel, akinek az egyetlen boldogsága a kielégülés. Mi van, ha 3 napig nincs szex egy intenzív hét után? 🤔 Ott hagynak? Kommunikáció az nem létezik, mert minek, csak az elfojtott érzelmek, megtapasztalt furcsaságok kijönnek 3 hónap után, jön a dráma, addig szép az élet. Azután meg mi?
"Hát én kipróbálnám mással is", "csináld keményebben" - azután jön a társkereső korszak, majd a lebukás(amit már röhögve figyelek), a szembesítés, a cuccok kidobálása és kezdd újból, mert igen, az élet megy tovább.
Szóval ezért nem keres senki sem kapcsolatot. Többször is megtörtént, kommunikáció hiányában pedig szétmentünk. Tervezgetős típus vagyok, de még egy nyaralásig sem jutottam el senkivel. Csak bent a házban és beszélgetünk. Ezzel minden rendben, ha az exeim nem úgy léptek volna az életembe, hogy előtte kapcsolatban álltak és én voltam szinte minden esetben a "feledtető". Nehéz így nekiállni a kapcsolatnak, ha kibukik, hogy a partnerednek közvetlen előtted volt valakije és azt a fájdalmat belehozza a ti kapcsolatotokba.
Ezek személyes tapasztalatok, nem mindenkivel fordul elő ez, szimplán csak elkerül a szerencse.
39/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!