Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van két meleg pasi között barátság?
Szokták kérdezni, hogy létezik-e fiú-lány barátság. A vélemények megoszlanak. Az biztos, hogy ha van is, elég ritka. Azért is ritka, mert előbb-utóbb az egyik könnyen többet akar. Másrészt azért is, mert mindenki a hasonszőrűek között érzi jól magát. Fiú a fiúk között, lány a lányok között.
A kérdés ugyanúgy valid két meleg fiú esetére. Lehetnek úgy barátok, hogy egyik se akarjon többet?
Nekem meleg pasiként a barátaim vagy heterók vagy lányok. Vagyok jóban meleg pasival, de ő inkább csak ismerős és nem barát.
Talán egy meleg srác mondható többnek, mint ismerős, de vele szoktunk többet akarni. Főként testileg. Ha éppen szabadok vagyunk.
És akkor már ez a barátság extrákkal dolog. Azt sem mindig értem, hogy hogy nem lesz se több, se kevesebb. Vagy mégis lesz?
Igen olyat barát az jó dolg ha van.
Meleg és hetero fiúk közötti barátság úgy lehetséges, ha a meleg feldolgozza, hogy ez sosem lesz más, mert a másik heteró. Elvárom, hogy fogadjon el melegként. Akkor én is fogadjam el heteróként.
Az én egyik nagyon jó barátommal valószínűleg sosem kezdek el dumálni, ha nem tetszik meg, mint pasi. Más persze nem lett, de barátság igen.
Nekem ilyen sajnos nem volt
Akikkel talalkoztam egyuk se tetszett, de egy ido utan mindegyik szexelni akart velem
Pedig nem is nezek ki jol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!