Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van két meleg pasi között...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van két meleg pasi között barátság?

Figyelt kérdés

Szokták kérdezni, hogy létezik-e fiú-lány barátság. A vélemények megoszlanak. Az biztos, hogy ha van is, elég ritka. Azért is ritka, mert előbb-utóbb az egyik könnyen többet akar. Másrészt azért is, mert mindenki a hasonszőrűek között érzi jól magát. Fiú a fiúk között, lány a lányok között.

A kérdés ugyanúgy valid két meleg fiú esetére. Lehetnek úgy barátok, hogy egyik se akarjon többet?

Nekem meleg pasiként a barátaim vagy heterók vagy lányok. Vagyok jóban meleg pasival, de ő inkább csak ismerős és nem barát.

Talán egy meleg srác mondható többnek, mint ismerős, de vele szoktunk többet akarni. Főként testileg. Ha éppen szabadok vagyunk.

És akkor már ez a barátság extrákkal dolog. Azt sem mindig értem, hogy hogy nem lesz se több, se kevesebb. Vagy mégis lesz?

aug. 3. 23:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen olyat barát az jó dolg ha van.

aug. 4. 07:25
 12/15 Nemtomfantom ***** válasza:
100%
Nekem is van meleg barátom, ez életbe soha nem jutott volna egyikünknek se eszébe intimebb vizekre evezni, konkrétan úgy szeretem, mintha a testvérem lenne.
aug. 4. 10:35
 13/15 A kérdező kommentje:

Meleg és hetero fiúk közötti barátság úgy lehetséges, ha a meleg feldolgozza, hogy ez sosem lesz más, mert a másik heteró. Elvárom, hogy fogadjon el melegként. Akkor én is fogadjam el heteróként.

Az én egyik nagyon jó barátommal valószínűleg sosem kezdek el dumálni, ha nem tetszik meg, mint pasi. Más persze nem lett, de barátság igen.

aug. 4. 11:52
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
#10 Abszolút egyetértek. Mikor 21 éves koromban tudatosult bennem, hogy meleg vagyok és először regisztráltam társkeresőkre, megismertem egy velem korú srácot, aki ugyanebben a cipőben járt, találkoztunk és egyértelmű volt, hogy külsőleg nem egymás esetei vagyunk, viszont nagyon jól tudtunk dumálni és rendszeresen találkoztunk, túrázni jártunk, stb. Ez az időszak csak 2,5 évig tartott, utána külföldre költözött, de azóta is tartjuk a kapcsolatot és barátként tekintünk egymásra. 33/F
aug. 5. 07:51
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ilyen sajnos nem volt

Akikkel talalkoztam egyuk se tetszett, de egy ido utan mindegyik szexelni akart velem

Pedig nem is nezek ki jol

aug. 5. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!