Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok között tényleg lehetetlen a Barátság?! Ami nem szexben végződik valamikor.
Figyelt kérdés
2022. dec. 19. 18:14
1/5 anonim válasza:
Férfiként írom,hogy még a mi korunkban is nehéz.
Egy igazi barátság pedig jó és ritka dolog,nem kéne elrontani testiséggel.
Dehát ...:(
2/5 anonim válasza:
Lehetséges, főleg ha nem vonzódik egymáshoz a két fél.
3/5 anonim válasza:
2passzív, vagy két aktív jól ki tud jönni egymással.
4/5 anonim válasza:
Nekem volt kb 3 évig egy barátom aki szintúgy biszexuális volt mint én. Már megszakítottuk a kapcsolatot, de nem hiszem, hogy azért lett volna ez mert érzéseket alakítottunk ki egymás iránt, legalábbis a részemről nem voltak ilyen érzések, nem akarok az ő nevében beszélni, de ő sem adott jeleket arra, hogy többet érezne irántam. Szerintem ez ugyanolyan kérdés mint a hetero fiú és hetero lány barátság és nagyon is helyzet függő, hogy egy idő után az egyik többet-e lát bele mint a másik. De véleményem szerint simán létezhet ilyen barátság.
5/5 Endura válasza:
Két egymáshoz nem vonzódó meleg között,két aktív vagy két passzív között is kialakulhat ilyen barátság,ahogy valaki már leírta.Nekem is vannak ilyen meleg barátaim,akikhez soha nem vonzódtam szexuálisan és olyan is,akivel volt ilyen de megszűnt és átalakult barátsággá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!