Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a heteró barátomba. Én nem szeretnék ezt elmondani neki mert az miat a barátsáunk is véget érhet. Mit csináljak? Elfog ez múlni 1×? Már több mint 1éve van ez és nagyon rossz és szenvedek ami valójában lehetetlen 🙄 Vlk volt már így?
Én öt évig szenvedtem egy ilyen helyzetben. Akkor múlt el, amikor megbeszéltem az illető barátommal. Megértő volt, nem ment rá a kapcsolatunk, azóta is barátok vagyunk.
Beszélj róla szerintem. Ha magadban tartod, akkor csak fájni fog, és nem lesz jobb. A viszonzatlan szerelem persze akkor is szar érzés lesz, ha megbeszéled az érintettel, vagy másokkal, de szerintem könnyebb feldolgozni/továbblépni ha beszélsz róla.
De persze ezt sok olyan tényező is befolyásolja, amit mi itt az internet másik oldaláról nem látunk, csak te. Tudják rólad a családod és a barátaid, hogy meleg vagy? Milyennek ismered az illető barátodat? Hogy reagálna szerinted, ha elmondanád neki? Ezt mind mérlegelni kell, nekem az a személyes tapasztalatom, hogy megéri a kockázatot, hogy elmondd, bár mint mondtam nekem pozitív élményem van ezzel kapcsolatban, lehet mások mást mondanának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!