Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha szeretnék párkapcsolatot,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szeretnék párkapcsolatot, de alkoholista vagyok és meleg is, akkor ez szinte lehetetlen dolog, ugye?

Figyelt kérdés
Nem én akartam egyiket sem, talán ezt dobta a gép. De így ez már sok egy ideje nekem.

2020. nov. 15. 13:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a nagyobb baj az alkoholizmus.

Ne törődj bele (erre utalt az első mondatod), hanem tégy ellene. Utána ha talpra állsz könnyebb lesz szerelmet találni.

2020. nov. 15. 14:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az elso is irja, tegyel ellene. Az alkoholizmusbol rengeteg akaraterovel ki lehet jonni.

A melegseg pedig nem betegseg, teljesen normalis vagy.

2020. nov. 15. 14:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem lehetetlen, sokan vannak így.
2020. nov. 15. 14:09
 4/6 anonim ***** válasza:

Az alkoholizmust nem "a gép" dobta. Akaraterő és választás kérdése.

Ha igazán akarnád, kijuthatnál belőle, de ahogy már előttem is írták, az első mondat alapján te már beletörődtél.

Viszont ezen lehet változtatni! Szurkolok, hogy minél előbb sikerüljön!🤞🤗

2020. nov. 15. 18:45
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem "ezt dobta a gép", hanem talán okai lehetnek, hogy mi vitt rá az alkoholra.

Lehetnek azok lelki gondok (család, magány, vagy a melegséged / önelfogadás miatt) és még sorolhatnám, de ezt csak te tudhatod.

Először vedd elő magadban a kérdést, hogy miért?

Majd próbáld meg megoldani azt a problémád, az majd segíteni fog letenni az alkoholt is.

Ha ez már megvan, akkor ismerkedj, keress hobbit, amivel eltöltheted a szabadidődet, így nem gondolsz a piára sem.

2020. nov. 15. 18:51
 6/6 anonim ***** válasza:
74%
Nem akarlak elkeseríteni, de a korábbi válaszolóknak azért jelezném, hogy az alkoholizmusra való hajlam erősen genetikailag befolyásolt. Attól persze még bárkinek sikerülhet letenni a piát, de hogy ki mennyitől, milyen gyorsan válik alkoholistává és milyen könnyen gyógyul ki belőle az már genetika kérdése is.
2020. nov. 15. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!