Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják sokan azt, hogy élőben, személyesen ismerkedni lehetetlen/hülyeség?
Sokszor találkozok azzal a szemlélettel, hogy melegek közt élőben ismerkedni lehetetlen. Amit részben megértek, lehet hogy sok sikertelen próbálkozás után erre jutott az illető. De hogy hülyeség? Egyáltalán nem értem, miért lenne hülyeség internet helyett személyesen ismerkedni, hisz azon kívül hogy nem tudod csak szimplán beszélgetés közben elköszönés helyett letiltani a másik embert a válaszolásra esélyt sem hagyva, minden tekintetben jobb az internet.
A szavazást leginkább csak kíváncsiságból csatoltam hozzá, még sosem használtam ezt a funkciót, de ha gondoljátok válaszban kifejthetitek hogy miért élőben vagy interneten jobb szerintetek ismerkedni melegek körében.
Sokkal jobb élőben!
Neten lassan csak kamus van már, aki gyorsan kiveri és lelép, vagy más miatt nem akar/fog élőben találkozni.
Mert személyesen egy meleg bárban vagy kávézóban általában ugyanazok az arcok fordulnak meg, és elég sokan ismerik egymást vagy pletykálnak egymásról és így ez nehezíti a dolgot. Főleg hogy a többség szexelni akar csak pl lásd Alterego. Ha pedig egy pletykás pasit fogsz ki, akkor perceken belül terjedni fog rólad minden. Ettől undorodom, ezért is nem járok már ilyen helyekre. Olyanokat hallottam vissza magamról, amiket még én sem tudtam, hogy csináltam.
Én az online beszélgetünk, majd szimpátia esetén pár nap múlva személyesen beülünk valahova meginni valamit ismerkedés híve vagyok.
Nem teszek különbséget a kettő között. Ha valaki neten szimpatikus, akkor annyi a különbség, hogy személyesen is kell találkozni, hogy magabiztosan megállapítsam, hogy mennyire kamus-mennyire nem (szóhasználat, testbeszéd, próbálkozások manipulációra, játszmázások, indokolatlanul domináns vagy ellenkezőleg, alárendelt magatartás stb.).
Ha valaki személyesen szimpatikus, akkor meg mi a bánatért lenne hátránybn a neten megismerttel szemben? xD
19/p
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!