Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Onnantól hogy rájöttetek/elfog...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Onnantól hogy rájöttetek/elfogadtátok hogy melegek vagytok, mennyi idő kellett amíg beleszerettetek egy fiúba?

Figyelt kérdés
aug. 19. 13:26
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
Azt tudod hogy ez általában fordítva működik, onnan tudod meg hogy meleg vagy hogy beleszeretsz/tetszik egy fiú.
aug. 19. 14:05
 2/9 anonim ***** válasza:
93%
Én elsőnek szerettem bele, utánna jöttem rá. Ebben a sorrendben kb 2 év volt a végleges elfogadás
aug. 19. 15:37
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is fordítva volt, bár én nem beleszerettem, csak testi vonzalmat éreztem fiúk iránt. Szerelmes csak az egyetemi évek alatt lettem, és akkor vált biztossá, hogy mi a helyzet.
aug. 19. 16:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Fordítva volt.

Kb màr 12-13 éves koromtól voltam szerelmes fiúkba.

aug. 19. 20:49
 5/9 anonim ***** válasza:
93%
Ez fordítva szokott történni. A legtöbb meleg pasinál ez úgy megy, hogy beleszeret egy paliba, elnyomja, szenved, szenved, és a végén már annyira nyomorultul érzi magát, hogy beismeri magának, hogy beleszeretett, meg hogy meleg.
aug. 19. 21:10
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én szerelem előtt tudtam magamtól 14 éves koromtól és a valódibb szerelemig is még 14 év kellett. Sőt: én már 10 éves koromtól is kezdtem sejteni.
aug. 20. 11:55
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem keveritek a szerelmet és a vonzalmat? Vagy én vagyok csak fordítva bekötve? Én egész fiatal koromtól, nagyjából 11-12 éves koromtól vonzódtam férfiakhoz. Nyilván kellett egy kis idő összerakni fejben, hogy akkor ez mi is hogyan van. De ez csak szexuális vonzalom. Érzelmi kötődést, olyat, ami később szerelemmé tud fejlődni 26 évesen éreztem először.
aug. 21. 08:14
 8/9 A kérdező kommentje:
Szerintem is keverik amúgy..
aug. 21. 10:50
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
16 éves koromtól volt a vonzalom, de az első szerelem 33 évesen jött.Az eddigi legnagyobb pedig közel 50 évesen / még ha csak rövid ideig is/ :)
aug. 21. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!