Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem, de ő nem akar felvállalni, szakítsak?
Figyelt kérdés
Beleszerettem egy biszex srácba. 3 hónapja vagyunk együtt titokban. Én nyiltan vállalom hogy meleg vagyok. Ő pedig titkolja hogy biszex. Van neki egy kamu csaja. Illetve a csaj sem tudja hogy csak a külvilág miatt van vele. Nekem ez az egész helyzet nem tetszik, nem korrekt sem a csajával, sem pedig velem szemben. Kicsit olyan, mintha mindkettőnkkel szórakozna. Engem nem akar nyiltan felvállalni, mert akkor ugye kiderülne hogy biszex. Én pedig kihasználva érzem magam. Szakítsak ugye?2023. aug. 17. 21:23
1/15 anonim válasza:
Ez alapján valóban nem akarhat komolyat, én tuti ott hagynám.
2/15 A kérdező kommentje:
Nagyon megszerettem. Rengeteg rosszat beszélnek meleg körökben a biszexekről, de nem akartam általánosítani, esélyt adtam a dolognak. Általánosítani ez után sem fogok, de egy ideig kerülni fogom a biszexeket azt hiszem.
2023. aug. 17. 21:28
3/15 anonim válasza:
Párom és én is biszexek vagyunk, egy hónap múlva töltjük a második évünket :) Valóban nem vagyunk egyformák, de minket nem a farkunk hajt, szeretjük és tiszteljük egymást. Bölcs dolog, hogy nem ítélsz el mindenkit emiatt az egy valaki miatt :) Sok sikert a jövőben a párválasztáshoz! 1-es voltam.
4/15 anonim válasza:
Jobban jársz, ha szakítasz. Ez sem a csajjal, sem veled szemben nem fer. Saját tapasztalat, hogy valóban jobb ha kerülöd őket. Nekik kell a külvilág felé egy álca és ugye a családjuknak is mindig kamuzniuk kell.
5/15 anonim válasza:
Biszexek csak szexre jók, meg havernak, kapcsolatot felejtsd el.
A titkolózás, hazudozás, manipulálás mesterei, utánuk mindig csak a fájdalom marad.
6/15 anonim válasza:
Magyarországi biszex alkalmatlan a kapcsolatra.
Csak akkor randizz biszex pasival, ha felvállalja és nyugati országban él.
Ha nem azt tervezed, hogy titkolózva éled le az életed mások kedvéért, akik semmit sem tesznek a kapcsolatba.
7/15 anonim válasza:
Nem akarok izé lenni, de biszexekkel nekem is pont ilyen rossz tapasztalataim vannak. Én mindig szakítottam, ha valami miatt azt éreztem, hogy csak kihasznál. Persze nem minden bi ilyen, de a legtöbben tényleg ilyenek. Szerintem szakíts és keress egy meleg pasit.
8/15 anonim válasza:
Ez egy nehéz kérdés.
A melegek többsége felvállalja,de képtelen kapcsolatra,állandóan új hús után kajtat.
A biszexekben van normális,sőt komoly,viszont ott örök második leszel és a sok kamu és színészkedés nehezen elviselhető.Bujkálva,sokszor félve nem lehet élni..
Megoldás lenne egy normális meleg férfi,de ez a legnehezebb,ami megtalálható.
9/15 anonim válasza:
Nem akarlak kiábrándítani, de az a csaj valószínűleg nem a kamucsaja, te pedig a szeretője vagy, akivel kiéli a biszex vágyait.
10/15 anonim válasza:
Az utolsó valaszoloval értek egyet én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!