Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a hetero legjobb barátomba! Mit tegyek? 18/F
Beleszerelmesedtem a legjobb fiú barátomba! Probléma az, hogy ő nagy csajozós, és én biszex vagyok, szóval ez is közös téma, de én őt szeretem a legjobban a világon. Ő is szingli jelenleg én is, nagyon fájna, ha talál csajt, nem azért mert boldog, hanem értitek! Attól is félek mivanha még barátom se lesz a jövőben ha lesz csaja, nem birtokolni akarom, egyszerűen mindennap akarok vele találkozni és megölelni, nekem az is elég.
Szoktunk ölelkezni, bár köztünk nem sima barátság van, szóval szexuálisan annyira nem kívánom, inkább egy homoromantikus barátság van, hiszen ő is szokott engem ölelni, bókolni és én is neki.
Mindketten 18 évesek vagyunk.
Ha őt szereted a legjobban,
Barátság többet ér mint egy szex!
Utána semmi nem lenne a régi.
Legjobb barátommal 45éve ismerjük egymást, születésünktől kezdve, kapcsolatok férj-feleség jön megy - de a barátság örök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!