Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző a meleg társkeresőkön az alacsonyabb életkor megadása?
Én a korkamu embereket 3 csoportra tudnám bontani:
1, a baby face: még a néma is megmondja róla, hogy fiatalabb mint a kiirt kor, de fix hogy meg akar győzni arról, hogy ő aztán érett, mint kora tavaszi barack.
2, a vámpír: az a szegmens, akik akkor is 25 evesek voltak mikor én, és most is annyiak, amikor én már a 3x után a B oldalon zenélek
3, a Benjamin Button: akik szep lassan, vagy epp gyorsan, kinek hogy, folyamat fiatalodnak lefelé, csak egy idő után már kezd gyanús lenni az oszulo halanteku, pangea rancos 25 eves a fotókon. Na ilyenkor jön az, ami a kamusoknak nagyobb találmány, mintha a rak ellenszeret talalnak fel: a faceapp
Juj igen, volt ilyen. 6 évet letagadott a csávó
Nagyon gáz volt 😂
14
Te írtál kevesebbet? Nem buktal le?🙂
Én max 2évet tolok el, melyet mindig ismertetek azzal a valakivel, ha többet tud 5mondatnál... D
Részemről 40év volt a felső tartomány ami belefért. 42évesen írt, találkozóra már 57éves lett néhány hónap leforgása alatt... D
57 éves😁😁😁
És lett valami? Látszott rajta?
Semmi az égvilágon, mert még öregebbnek tűnt a valóságban.
Egyébként is inkább csak gerincből mentem már el, meg hátha élőben jobb lesz, például a beszédstílus miatt, de nem lett jobb úgy sem... D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!