Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek én csinálom rosszul?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek én csinálom rosszul?

Figyelt kérdés

A minap rám írt egy budapesti fiú, mikor a közelben jártam (egyébként nem ott élek). Megkérdezte, hogy mit keresek. Elmondtam, hogy párkapcsolatot. Erre olyanokat írt, hogy ez neki "pressure így belemenni", és "majd alakul" úgy is, stb... Na mondom... Nem tudom ki hogy van vele, de én ettől az "ami/majd alakul" szövegtől kész vagyok, mert szerintem ez nyilvánvaló, ez olyan semmitmondó. Akkor próbáltam kicsit magyarázni neki, hogy mit is szeretnék pontosabban, erre úgy tűnt megérti, és elmondása szerint ő is szeretne kapcsolatot, adná ezt így is. Utoljára annyit kérdeztem tőle, hogy lenne e kedve igazából ismerkedni? Mert tudom, hogy nagy a távolság köztünk és ez nehezítő tényező, szóval megértem, ha így nincs kedve. De valami konkrétabb választ szerettem volna, hogy folytassuk-e a beszélgetést, mert eléggé lapos lett. De ezt a részét már kitöröltem a beszélgetésnek, mert azt hittem nem fog válaszolni, eltelt pár nap, mire válaszolt ma este.

Nem szeretnék senkit kibeszélni, de annyira felzaklatott ez a beszélgetés, hogy úgy éreztem muszáj kiírnom magamból és valakivel megbeszélnem. Hogy velem van a baj? Egyszerűen nem értettem miért magyarázkodok olyan miatt, ami szerintem alap kéne hogy legyen.

Egy tök átlagos srácnak tűnt, mármint egy normális arcképét küldött magáról, és gondoltam, mivel a profilomba is ki van töltve, én mit akarok és tudja ő mit akar tőlem.

Na de a konkrét beszélgetés, a vége az érdekes nagyon:

Ő:

- hat ismertettseg nelkul nemtudom hogy van e kemia tudod

- meg igy nekimenni hogy komolyan ismerkedni olyan fura szerintem

- ha van kemia ugyis alakul magatol

- nekem egy hookupbol let 3 eves kalcsolatom

Az én válaszom ezekre:

- Hát nyilván 😅 ezért kérdeztem, hogy a távolság ellenére lenne e kedved ismerkedni személyes, hogy meglássuk megvan e a személyes szimpátia és vonzalom.

- Miért lenne fura? Egyszerűen csak találkozol valakivel, sétáltok és beszélgettek, beültök egy kávézóba, vagy valami kis könnyes programra elmentek. Nem egyből és kötelezően csak a szex. Jó tudom ez a melegeknek furcsa lehet, hogy szex nélkül is lehet randizni és megismerni a másokat.

- Látom szereted a kémia szót használni 😄 De most ez alatt kizárólag a szexuális kielégülést érted? Hogy először az a lényeg, hogy meglegyen?

- És igen, nyilván "majd alakul". Ebbe semmi pressure nincs, csak el kell indulni valahol, ami nem kizárólagosan egy szexrandit jelent. Nyilván ha annyira nagyon vonzódik egymáshoz két ember és annyira jól érzi magát egymás közelében, majd lehet intimitás is, csók, stb.

- Ez tök jó, csak én nem ilyen vagyok, mármint alapból nem keresek hookupot, hanem simán csak randizni szeretnék. Mert én ilyen helyzetekben nem érzem teljesen jól magam, nem tudok ellazulni, hiába külsőre vonzó az illető. Illetve valaki már az elején elzárkózik egy kapcsolattól, tehát hiába jól alakul egy hookup, akkor is max csak rendszeres szexet akar. Engem ez nem tenne boldoggá, ennyi csak.

És végül az ő válasza az enyéimre, amit tényleg nem tudok hova tenni:

- nem mondtam hogy szexelni kell egybol :) de vettem, nem ugyanazt keressuk

Majd visszakérdeztem, hogy akkor hogy érti, amit korábban írt és miért nem ugyanazt keressük?

júl. 9. 22:58
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem nem te csinálod rosszul.Az elvárásaid teljesen jók.Az a baj ,hogy sokan nem értik meg ezt a fajta hozzáállást.de az én értékrendem szerint ez teljesen rendben van.
júl. 10. 04:39
 12/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a visszajelzéseket, jól esnek a szavaitok, jól megfogalmaztátok, mit is gondolok és érzek. Ha esetleg mégis válaszolna az utolsó kérdésemre, akkor majd megírom.

És persze azt is elfogadom, ha valaki szerint én erőltetem ezt és nem szimpatikus neki ez a hozzáállás.

júl. 10. 06:52
 13/27 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Nem értem miért olyan ijesztő egyeseknek párkapcsolat céljából ismerkedni. Arra van a randi, hogy kiderüljön, hogy van-e értelme, van-e kémia, szimpátia. Nem házassági szerződés ez 😂 Az "ami alakul" azt jelenti, hogy dugni akar, csak nem akarja beismerni, hogy párkapcsolatra amúgy teljesen alkalmatlan.
júl. 10. 08:10
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Kitartást hozzá. De azért hátha lesz valaki aki úgy gondolja, hogy akar találkozni. :)

Hány éves vagy?

júl. 10. 08:46
 15/27 steven95 ***** válasza:
92%

#12 ugyanezt akartam írni. Az "ami alakul"="majd meglátjuk" = szexelni akarok, s ha téged így lehet rá venni ha ezt nem ismerem be, akkor legyen így...

Annyit azért (naivan) hozzátennék hogy van egy fajta félelem az elköteleződéstől, mennyire lehet kapcsolatfüggő a másik, aki azt kérdezi kvázi hogy "ott vagyunk már?!" s sietett és előre rohan a dolgokban mikor még szerinted nem tartotok ott.

Őszinteség. Ez hiányzik ill. ezt kell tudni felismerni a másikban. Szerintem ennyi a különbség aközött aki csak néhány alkalmas szexre tervez veled, meg aközött hogy néhány alkalom után is folytatja veled. Emberismeretet igényel, amihez tapasztalni kell, amiben sérüléseket szerez az ember kivédhetetlenül.

Akinek magyarázni kell hogyan kell "jól" ismerkedni az már RÉG veszett ügy. Ne akard "megmenteni" a másikat. Na meg kerülni a "semmi jónak elrontója, de már jól jönne egy komolyabb" kategóriát is. Egy és ugyan az. Mert úgy látszik az ilyen személy a másikra bízza (látszólag) hogy mi legyen a kimenetel, nekem ilyen ember nem kell aki magától nem tudja mit akar.

Aztán ott van az is, hogy őszinte, taliztok, ismerkedtek, lefeküdtök... és nincs harmónia az intimitásban, de még adtok esélyt, kis időt, egymásra tudtok e hangolódni.. és kiderül hogy nem, és ezt csak az egyikőtök érzi... és akkor mi van? Kisebb nagyobb eséllyel vége. Honnan tudod, hogy utólag hogy ő olyan volt akinek szexre kellettél, vagy honnan tudod hogy tényleg megpróbálta? Biztosan sehonnan.. csak bízhatsz abban hogy őszinte volt, ha az volt.28F

júl. 10. 08:50
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Jól leírtad:)

júl. 10. 09:07
 17/27 A kérdező kommentje:

Igény tényleg jól leírtátok többen is, köszönöm. Na igen, a "semmi jónak nem vagyok az elrontója" szöveg ugyanaz, mint az "ami alakul" és úgy amúgy idegbe tesz. Illetve a kedvencem igen, hogy jó lenne valami komolyabb, de semmi jónak ... 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️ Miért, tényleg valaki a rosszat akarja magának, valaki szereti elrontani a jót, vagy mi ez a szöveg komolyan? 😄 Nekem a jó egy hagyományos randi, ismerkedés, beszélgetés, nevetés, stb. És nyilván intimitás és szex is, ha megvan a kellő szimpátia és bizalom.

Á na mindegy, nem ragozom.

De annyi ilyen van. Nemrég olyan fiúval is ismerkedtem, aki szintén messze lakott tőlem, hogy megkérdeztem ugyanezt, mint ettől a fiútól, hogy szeretne e a távolság ellenére is igazán ismerkedni, mert nem nagyon volt konkrét, hiába kezdeményezett. És csak annyit reagált arra, amikor írtam, hogy hol lakok, hogy húú hát az messze van. Szóval annyit írt, hogy kedve lenne, DE nem tudja hogy lehetne ezt megoldani. Szóval igazából nem volt kedve, csak nem volt elég tökös hozzá, hogy ezt elmondja, hogy igenis, neki gond a távolság nincs kedve utazgatni és egy esetleges táv kapcsolathoz. Ennyi, konkrétan meg lehetne mondani, nincs ebből harag, csak őszintén tisztázzuk. És nem azt kéne megkérdezni, hogy én mit akarok, hanem előre ő közölje, hogy miért írt rám, mit szeretne tőlem. Eleve az én profilom ki van töltve.

júl. 10. 11:19
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy?

Nagyon messze laksz Budapesttől? :)

júl. 10. 11:48
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen emberek nem vehetők komolyan. Felnőtt testben élő gyerekek. Csak olyannal ismerkedj aki tudja is mit szeretne. Értelmesnek tűnsz, szóval előbb-utóbb, nem kívánom, de alkalmasint sok idő, illetve energia árán , meg fogod találni a hozzád való srácot! Sok sikert!:)

20

júl. 10. 11:53
 20/27 anonim ***** válasza:
3%
Végigolvasta valaki a kérdést? Mi a rinya lényege?
júl. 10. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!