Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tennél a helyembe?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél a helyembe?

Figyelt kérdés
Tegnap lett volna egy randim. 1 hónapja szervezzük. A srác este még hangüzit küldött, stb. Dumáltunk tök aktívan, alíg várta. Reggel óta azonban semmit nem olvas, semmit nem reagál. A netes társkeresőn se ahol online van. Tudom a számát is, meg minden. Teljesen felfoghatatlan mi történt. Szerintetek mit kéne tenni? Hagyjam és keressem majd fel 1 hét múlva? Hívjam fel? Regeljek másik profilt és írjak rá? Vagy mit?
2024. júl. 8. 07:26
 1/10 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Szerintem nyugodtan próbáld meg felhívni, ha már számot cseréltetek. Ha meggondolta magát, akkor illene jeleznie. Ha közbejött valami, azt is. Kérd számon rajta.
2024. júl. 8. 07:52
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Hányszor jártam már így...

Ismerkedés megy normálisan, de mire eljön a találka (nem is lakásban, hanem először csak beülni valahova beszélgetni) eltűnnek.

Ahogy közeledik a találka napja sok ezt csinálja. De nem értem miért...

2024. júl. 8. 07:58
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ghostolt

Szerintem nem érdemes vele foglalkozni

2024. júl. 8. 09:34
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Engedd el.
2024. júl. 8. 09:41
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Meggondolta magát, ennyi volt. Engedd el.
2024. júl. 8. 10:11
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne csinálj semmit, semmit nem érsz el, ha hívogatod, vagy írs neki. Lépj tovább, majd jelentkezik, vagy nem.
2024. júl. 8. 10:26
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Besz@rt a találkozótól. Nekem már eleve ott gyanús lett volna, hogy 1 hónapja szervezitek a talit. Offos. Aki tudja mit akar, az hamarabb is találkozik. Aki csak vágyakozik meg ábrándozik, azok tűnnek el az utolsó pillanatban.
2024. júl. 8. 11:03
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Valahogy mindig a találkozó napján van az eltűnés. Addig minden jól megy.
2024. júl. 8. 13:12
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezeket hívják kamusnak.

Ha meg csak megijedt, majd esetleg keresni fog. (Nem fog.) Neked nincs teendőd.

2024. júl. 8. 20:27
 10/10 anonim ***** válasza:

A jövőben ha ilyen van, létrehozol egy kamuprofilt és ráirsz.

99%, hogy reagálni fog és hamarabb mint "neked".

Ezek után könnyebb eldönteni, miről van szó... ;)

okt. 26. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!