Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél a helyemben?
2 éve vagyunk együtt a párommal. Amikor összejöttünk félénk, visszahúzódó voltam. Aztán nagyrészt neki köszönhetően lett önbizalmam és már merem vállalni magam. Lett egy baráti társaságom akiket utál. És most kaptam tőle egy lelki fröccsöt hogy b*zis lettem (adok a külsőmre, edzek, színesebben öltözködök) és hogy szeret de nehéz neki így velem lenni.
Szűz voltam amikor összejöttünk, időközben kiderült hogy full passzív vagyok ez is zavarja. (Ő uni, de most velem csak aktív). Nem mondta ki de szerintem szakítani fog ha nem változok. Csak nem tudom hogy akarok-e változni, meg mi lenne a jó kompromisszum?
Ha valaki full passzív, az nem fog megváltozni. Ez olyan, hogy heteroból nem lesz meleg.
Ezek szerint annyi volt a szerepe az életedben, hogy erőt adjon, hogy önmagad tudj lenni. Most keress valakit, akivel a szexben is passzoltok.
Ha elégedett vagy most magaddal, ne változz. De szexben lehetnél nyitottabb, talán már az is elég lenne. Legyél határozott, férfias az ágyban és ha már van farkad, használd is! Fogd fel úgy mint egy szerepjáték néha napján.
A pasid azért beszélt most veled mert meg akarja javítani a dolgokat és nem egyből szakítani.
Nem szeretném elveszíteni, de magammal nagyrészt elégedett vagyok most. A viselkedésemen, a barátaimon nem fogok változtatni, a külsőmön, öltözködés esetleg, bizonyos határokon belül.
A szex nehéz téma, engem is zavar hogy full passzív vagyok és ezt ő is tudja és elég rosszul esett hogy felhozta (mert eddig még megértő volt és ő mondta mindig hogy ne aggódjak miatta). Könnyű mondani hogy legyek férfi meg használjam a farkam ha nem kívánom/nem tudom. Ezen jó lenne változtatni, csak nem tudom hogy.
Zavarja hogy nem egy szürke visszahúzódó kisegér vagy?
Vagy az zavarja hogy adsz a külsődre és lett önbizalmad ami miatt nagyobb figyelem hárul rád mint rá?
Mindenféleképpen komolyan el kell beszélgetnetek mert később lehet hogy rossz irányba fordul a kapcsolatotok.
Szerintem mérlegelj. Hogy melyik éri meg jobban, hogy teljesen önmagad lehetsz, és nem kell beleszólnia a párodnak, vagy változtatsz, és még együtt lesztek. Mármint, hogy bevállalod e 1x-1x az aktív oldalt, vagy inkább szakítasz.
Szerintem ha ritkábban is, de simán be lehet vállalni az aktív szerepet. Esetleg közben felteszel magadnak egy plugot. És talán a jelenléténél szerényebben használd a színeket. Bár nem tudom, hogy pondosan mit takarhat, hogy színesebben öltözködsz.
A barátokkal meg nem tudsz mit kezdeni. Maximum ha a barátaiddal vagy, akkor nem hívod oda a párodat.
Figyi, én tényleg megértem a párodat, és téged is. Hiszen most fedezed fel magadat. A párodtól meg értékeld, hogy ezt elmondta neked. Mert az azt jelenti, hogy azt akarja, hogy találjatok egy megoldást, ami mindkettőtöknek jó, es hajlandó erről beszélni. Sokan ilyenkor csak szakítanánakbszó nélkül, mert megváltoztál. De ez más.
Erről szerintem vele beszélgess el. Ő kezdeményezett, szóval nyitott a beszélgetésre. Beszéljétek meg, hogy kinek mi okés, és közösen találjatok megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!