Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tennél a helyemben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél a helyemben?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt a párommal. Amikor összejöttünk félénk, visszahúzódó voltam. Aztán nagyrészt neki köszönhetően lett önbizalmam és már merem vállalni magam. Lett egy baráti társaságom akiket utál. És most kaptam tőle egy lelki fröccsöt hogy b*zis lettem (adok a külsőmre, edzek, színesebben öltözködök) és hogy szeret de nehéz neki így velem lenni.

Szűz voltam amikor összejöttünk, időközben kiderült hogy full passzív vagyok ez is zavarja. (Ő uni, de most velem csak aktív). Nem mondta ki de szerintem szakítani fog ha nem változok. Csak nem tudom hogy akarok-e változni, meg mi lenne a jó kompromisszum?

2020. aug. 22. 22:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is a barátod nyílt, beszéljetek nagyon komolyan.

Ugyanakkor azt is gondolom, hogy a barátodnak "csak" addíg kellettél, amíg szüz voltál, amíg megkapott téged, amíg "felnevelt".

Ma már viszont felnött lettél, nem kívánod feltétlenül az ö irányítását.

2020. aug. 23. 16:42
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Összeszedtem a gondolataimat és beszéltem vele. De bennem kicsit eltört valami hogy alapvetően már azzal van problémája aki vagyok. Nem tudom hogy ezek után fogok-e tudni bízni benne vagy azon fogok aggódni, hogy elhagy-e.

Az önbizalmamat szexuális téren lenullázta ezzel. Fogok próbálkozni, de eddig se ment az aktívkodás, (nem tudok merev maradni), félek hogy ezután még annyira se fog.

Ezeket mind elmondtam neki, bocsánatot kért. (De mondtam hogy ne kérjen mert legalább őszinte volt az is valami). Nem jutottunk semmire csak hogy együtt akarunk maradni.

2020. aug. 23. 17:46
 13/14 everlight ***** válasza:
55%
Dugd meg ha nagyon akarja,sok passzív képes rá.
2020. aug. 23. 18:02
 14/14 anonim ***** válasza:
55%
Örülök, hogy beszéltetek. Talán olyat csinálhatsz szexnél, hogy neki is legyen passzív élménye, hogy kinyalod(ha ez neked még belefér), megujjazod rendesen, és amikor kellőképpen felizgult, akkor megdugod, ameddig te is bírod. És amikor már lankadsz, akkor akár orálozol neki, és aközben is ujjazod. Szerintem ez tuti módszer lenne. Vagy még kipróbálhattok szexjátékokat. Így ez az ötletem erre a helyzetre, hátha beválhat. De szurkolok nektek
2020. aug. 23. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!