Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél a helyembe? Belémzúgott az alkalmi haver?
Az nem baj, hogy megszeretgetted, sőt.
De ha érzelmek lesznek,arról nem tehetsz. De az lenne a korrekt, ha megmondanád neki,mi az ábra.
Egyébként szerencsés vagy, mert nem sokan vannak, akik igényelnék a megszeretgetést.
Pedig én is ilyen vagyok, mármint ezt adni, de eddig nem volt rá vevő :)
A srácnak most kevésbé lesz rossz, ha az elején megmondod, de lehetőleg úgy, hogy szeretgesd közben, ne mint egy tárgyalás..
Ez enyhíti majd a lelki dolgokat.
Azt hiszem nem beszólni kellene hanem segíteni. Jaaa az nem megy. Normálisnak hat a kérdezö és óvni akarja a csávót. Ja és a 18 nem gyerek. 15 évesen kezdtem. 18 évesen már 2 kapcsolatom volt. Az hogy egy 18 évesnek bejön miért baj? Honnan tudod ki írt kire kedves kritizálok de semmit nem írok úr.
Ha beszélsz vele max pár nap rossz lesz neki de ha kedvel marad minden a régi. Jó hogy van olyan mint te aki nem csak megdugja hanem szeretgeti is… 100-ból 1 ilyen.
Megértem hogy belédesik.
Nem szabad keverni a dolgokat. A szexhaverral szexelünk, esetleg elmegyünk moziba, mekibe és ennyi. De semmiképp sem szeretgetjük meg, mert abban már érzelmek vannak és nagy az esélye/veszélye, hogy a másik belédzúg, ahogy ez meg is történt.
Ezt már sajnos nem lehet úgy megoldani, hogy ne fájjon neki. Ha továbbra is folytatjátok, ő csak egyre erősebben fog kötődni hozzád, te pedig minden alkalommal látni fogod a szemében a vágyakozást irántad, akit nem kaphat meg úgy, ahogy ő szeretné.
Nincs jó tanács, szakítani kell, de csak óvatosan, ha egyáltalán lehet úgy.
Egy újabb összetört szív a melegek mézédes poklában...
Megbeszéltük este. Mert átjött és itt is aludt. Most ment el. Szóval azt mondta, hogy tudja és hogy neki ez így tök oké. Illetve hogy ő is agyalt azokon amit mondtam amikor mondta. Ő se gondolja szerelemnek. Inkább csak jól esik neki. Hogy lehet csak azért érez így mert én szeretet is adok a korábbi szexhaverjaival szemben és pont ettől nagyobb élvezet és mindig várja. Szóval átbeszéltük. Mondtam neki, hogy ha akarja akár egy időre megszakíthatjuk a dolgot, hogy tisztuljon mit érez. De úgy láttam hogy ő is átgondolta és rájött hogy ez nem szerelem hanem csak kötődik mert szeretet kap.
A kritikákra is reagálok.
Nem etikus? Az hogy rám ír egy csávó és szexelek vele, mert bejön? Ugyan már. Megjegyzem előttem kb 10 alkalmi partnere volt és 1 komolyabb. Ne soroljuk már a kezdő kis buta kategóriába. Értelmes ember. Érdekes cigit venni már felelős de szexelni nem? Ugyan. Gondolom el se tudod képzelni, hogy valaki 18 évesen is értelmes legyen. Pont ezt a lenéző hozzáállást utáltam én is tiniként. Van persze olyan amibe a tapasztalat kell, de ugyanez a story lefuthat egy 18 és 20 éves között is. Nem kor függő. De hála az égnek nem ti döntitek el, hogy lehet-e találkoznia velem vagy sem. Én mellesleg azt gondolom, hogy inkább tanulja meg fiatalon tőlem, hogy a szex nem csak szexről szól. És a szeretet is fontos. De gondolom a kritikus hangok erről nem tudnak meéslni. Nem élték át azt az érzést, ami egy jó szex utáni összebújás élménye. Ami sokszor lehet feltöltőbb mint maga a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!