Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már valakivel, hogy randizgatott sráccal, de mivel nem igazán jött be valamelyik félnek, egy ideig abbamaradt a kommunikáció, majd egyszercsak megint elkezdtetek kavarni?
Tudom, abszurdnak hangzik, de van ilyen? Pl. az egyik fél csak alkalmit akar,de aztán mással nem jön megint össze a randi, és visszatért hozzád?
Nekem van egy ilyen srác, akivel szívesen találkoznék meg egyszer, de ő csak egy jó dugast akart, semmi többet. Lehet még is játszotta hogy kedvel. Nem tudom. De nem lenne ellenemre, ha ujrakezdenenk pár hét vagy hónap után.
Elég kezdőnek tartom magam. Igazából ezzel a sráccal marha jó volt a szex, de utána túlságosan is kedveskedő lettem vele, megírtam neki, hogy nagyon élveztem a vele töltött időt, szívesen találkoznék még vele. Ígérgetett nekem ezt azt, aztán nem lett belőle semmi, valszeg talált jobbat.
A probléma csak annyi, hogy ő nem csak szobára jött fel, előtte randizgattunk, iszogattunk, romantikáztunk...így érthető módon kicsit elkezdtem iránta érezni valamit. És szerintem azért maradt abba az egész, mert leírtam neki, hogy nem csak szexet tudnék vele elképzelni...
Mi van ha mondjuk most hagyom, pár hét múlva meg ráírok, hogy nincs-e kedve megint egy jót dugni? Most már én is jobban átlátom, hogy ő mire vágyik, és igazából az egész sörözés meg borozgatás a két randinkon csak színjáték volt.
Felesleges
Egy ürítésre kellettél.
Fogd fel.
Fel a fejjel, én egy krva netes randit sem tudok összehozni, bár én neten csak itt ...
Élőben ismerkedem, de ott is vannak ilyen kifarsulások, eddig csak az volt.
Hánynom kell az egésztől már.. áá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!