Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tesz semmit az orgazmusomért?
Viszonylag sokszor együtt voltunk már. Nem vagyok/voltam szégyenlôs elmondani, hogy az orgazmus ugyanugy kell és jó nekem is. Mindig próbáltam úgy közölni vele, hogy közben ne alázzam vagy sértsem meg a férfiasságát. Egyszer volt orgazmusom, akkor is úgy hogy kb. rá kellett erôszakolnom. Megmondtam neki, hogy csak abban az esetben történik bármi is, ha nem csak róla szól és addig a lakásomat sem hagyja el. Nyílván nem fenyegetve, hanem kissé viccesen közôlve, de határozottan. Azóta sem volt ilyen. Önmagától egy mozdulatot sem tesz. És meg az sincs, hogy nem tudná, hogy lenne jó nekem, mert azt is mondtam már Neki.
Nem értem tényleg.
Azt azért tudni kell szerintem, hogy nagyjából 2 mp alatt képes elérni a csúcsra. Igen, van ilyen is. 😅
A második kör pedig kb. 5-6 perc.
Már nekem kellemetlen mondani neki.
Azt hiszem, ô tényleg ennyire önzô ember.
Az egy dolog hogy Önző,de ráadásul még gyorstüzelő is?
Rossz kombó. Ne nxűglődj vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!