Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem érzek semmit szex közben, az változhat? Hogyan legyen nekem is orgazmusom? 19L
Sziasztok!
Az a problémám, hogy én szex közben nem érzek semmi különöset. Már olvastam ezzel kapcsolatban kérdéseket, és a méretekkel biztosan nincs baj. A barátom pénisze 17 cm körül lehet, a vastagságát nem tudom, de normális az is. Nem vagyok tág, ő az első partnerem.
Azt érzem, ahogy mozog bennem, de nekem nincs semmi kellemes érzésem.. néha van ez a pisilési inger, de szerintem nekem nem azt jelzi, hogy el fogok menni, mert akkor sem érzek semmi jót :/
Ez mitől lehet? Én nem fogok tudni soha elmenni szexnél? Kb. 40-50 alkalommal már biztos lefeküdtünk, szóval még csak nem is az, hogy az elején vagyunk :(
Izgasd a csiklód, miközben szexeltek.
Van aki csak csiklóról tud elmenni.
Próbáljatok ki 10-20 különféle pózt. Illetve próbáltasd ki h nem egyenesen nyomja be a pasi a farkát hanem excentrikusan.
B-terv: Kölcsönadom a sajátom, illetve két ujjamat, így már lesz összehasonlítási alap. :D
A neten nézzétek meg h hogy kell megkeresni a G-foltodat. Hason fekve két ujjal amúgy de van róla részletes leírás. Próbálj meg előbb egy felkészült ujjazást, és azzal elmenni.
A 17 centi nem mond semmit fontos a görbület és a vastagság is, illetve a kitüremkedések.
A péniszgolyók beültetése kissé drasztikus lenne, de egy rücskös óvszert kipróbálhatnátok.
Amúgy első fiúd? :)
"csak csiklóval tudok elmenni."
Meg kellett volna tanulnod a hüvelyi orgazmust mielőtt dugni kezdesz! Vagy mit gondoltál, hogy az lesz a szex hogy a farkával birizgálja majd a pöcködet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!