Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs orgazmusom szex kozben?
Akkor tiszta sor hogy nem tudja használni a virslit.
Nálam beleremegne minden porcikád az élvezésbe....mindíg addíg csinálom amíg nem élvez a lány hatalmasat, és tehikásan, nem agyatlanul tolni neki...szóval a csávód nem elég tapasztalt.
elég tapasztalt vagyok szexben, az összes nő akivel eddig együtt voltam kvázi oda vissza van-volt a szenvedélyes szeretkezéseinktől, orgazmusuk viszont nem mindig volt!
Abban enm hiszek hogy évek alatt egymást nem ismerve mind kamuzott volna csak hogy "jobban " érezzem magam.
Volt akivel sikerült az orgazmus rásegítés nélkül.
Volt aki csak akkor ment el, ha nyaltam-ujjaztam. Volt aki akkor, ha benne voltam, és közben simogattam a csiklóját.
Jól írta itt valaki, hogy nyilván a férfi határozottsága és tapasztalata is kell, de a nő tudja hogy neki mi hogy hol a legjobb, és rávezeti a férfit, mert kb minden csajnál más az ami feltüzeli őket.
26/F
Igen,nincs sok tapasztalata neki sem,mert egymással volt az első szexuális egyutt létünk :) visszatérve,mindig odafigyel rám,es azt kérdezi hogy nekem hogy jo
Az első kommentelonek: nem kicsit ízléstelen,amit írtál,es mar csak a "helyesirasod" miatt SE bujnek agyba veled ;)
Nem minden no kepes szex kozben orgazmushoz jutni sot mondhatnak h csak ugy 20-30% max !
Teljesen mas erzes a farok es mas ha ujjal csinalja
A keze hajlekonyabb jobban ra tud fesziteni a g pontra celiranyosabban tud izgatni kenyelmesebben tudja a csiklot is ingerelni kozben
Probald ki azt h aktus kozben a csiklod ingerleg es mielott elmennel abbahagyod, ha nem feszulsz be akkor eppen pont eleg lesz a farok mozgasa hozza
De a megfelelo poz is sokat segithet, azok ahol minnel nagyobb szoget zar be a testetek egymassal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!