Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nincs orgazmusom szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs orgazmusom szex kozben?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Eddig nem,de mostanaban egyre jobban zavar,hogy szex kozben nem tudok elelvezni. Csiklo orgazmusom es hüvelyi orgazmusom(kézzel kielegitett) volt,de szex kozben meg sosem sikerült eljutnom a csúcsra. Lassan két éve vagyok egyutt az első párommal,csak vele voltam eddig. Nem hiszem,hogy a penisze méretével lennének problémák,úgyhogy ilyen válaszokat legyszi ne is küldjétek :) köszönöm annak,aki elolvasta,annak meg meg inkabb,aki valaszol is :D
2017. aug. 13. 23:44
 1/9 anonim ***** válasza:
18%

Akkor tiszta sor hogy nem tudja használni a virslit.

Nálam beleremegne minden porcikád az élvezésbe....mindíg addíg csinálom amíg nem élvez a lány hatalmasat, és tehikásan, nem agyatlanul tolni neki...szóval a csávód nem elég tapasztalt.

2017. aug. 13. 23:52
 2/9 anonim ***** válasza:
Mert nem úgy görbül a farka, illetve nem olyan testhelyzetben dug, hogy a makkja a g pontod izgassa. Vagy ezen változtassatok, vagy simogassa(ha nem ő akkor te magadnak) a csiklós!
2017. aug. 14. 00:33
 3/9 anonim ***** válasza:
55%
Veled is baj van , mert neked kellene tudnod hogy mi az ami segítene rajtad. Mi az ami neked élvezetet okoz, ezt más nem tudja.
2017. aug. 14. 06:16
 4/9 anonim ***** válasza:
50%
Az 1-es..... írt a szűz....
2017. aug. 14. 07:04
 5/9 anonim ***** válasza:
55%

elég tapasztalt vagyok szexben, az összes nő akivel eddig együtt voltam kvázi oda vissza van-volt a szenvedélyes szeretkezéseinktől, orgazmusuk viszont nem mindig volt!

Abban enm hiszek hogy évek alatt egymást nem ismerve mind kamuzott volna csak hogy "jobban " érezzem magam.

Volt akivel sikerült az orgazmus rásegítés nélkül.

Volt aki csak akkor ment el, ha nyaltam-ujjaztam. Volt aki akkor, ha benne voltam, és közben simogattam a csiklóját.

Jól írta itt valaki, hogy nyilván a férfi határozottsága és tapasztalata is kell, de a nő tudja hogy neki mi hogy hol a legjobb, és rávezeti a férfit, mert kb minden csajnál más az ami feltüzeli őket.

26/F

2017. aug. 14. 07:55
 6/9 A kérdező kommentje:

Igen,nincs sok tapasztalata neki sem,mert egymással volt az első szexuális egyutt létünk :) visszatérve,mindig odafigyel rám,es azt kérdezi hogy nekem hogy jo

Az első kommentelonek: nem kicsit ízléstelen,amit írtál,es mar csak a "helyesirasod" miatt SE bujnek agyba veled ;)

2017. aug. 14. 07:57
 7/9 anonim ***** válasza:
55%

Nem minden no kepes szex kozben orgazmushoz jutni sot mondhatnak h csak ugy 20-30% max !

Teljesen mas erzes a farok es mas ha ujjal csinalja

A keze hajlekonyabb jobban ra tud fesziteni a g pontra celiranyosabban tud izgatni kenyelmesebben tudja a csiklot is ingerelni kozben

Probald ki azt h aktus kozben a csiklod ingerleg es mielott elmennel abbahagyod, ha nem feszulsz be akkor eppen pont eleg lesz a farok mozgasa hozza

De a megfelelo poz is sokat segithet, azok ahol minnel nagyobb szoget zar be a testetek egymassal.

2017. aug. 14. 08:58
 8/9 anonim ***** válasza:
79%
Próbálni, gyakorolni, kommunikálni, ha kell mást csinálni, vagy másképpen, ha kell, több előjáték, jobban figyeljetek egymásra....ennyi. Olyan nincs, hogy egy egészséges nőnek a szextől nincs orgazmusa. Rosszul csináltok valamit...
2017. aug. 14. 09:13
 9/9 anonim ***** válasza:
G pont ingerlő pózt próbáljatok. 😉 Amúgy nekem sem volt először, én nekem pl az első orgazmusom ujjazástól sikerült, exem ujjazott akkor. Aztán rá köv aktusra pedig lovaglóban, amit javaslok neked is, mert közben a pasid "szeméremdombján" tudsz lovagolni egyaránt, nekem itt csikló orgazmus volt, tehát nem le fel mozogsz a farkán hanem vele szembe ülsz és miközben a farkán ülsz mélyen addig előre hátra oldalra mozogsz. Itt te tudsz irányítani. Aztán nekem a következő saját magamnak ment ujjazással, pedig aztán én jó pár éve masztiztam rá, de hát a gyakorlat teszi a mestert. Akkor egymás után magamnak 4x sikerült. Szóval ismerd meg a testedet, engedd el magadat, lazulj el, igyatok előtte egy-kettő pohár bort vagy pezsgőt, fürödjetek, izgassátok egymást, kellő előjáték. 😊 Hajrá. L
2017. aug. 14. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!