Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tennél a helyemben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél a helyemben?

Figyelt kérdés
16 évesen leszopott egy haver én meg kivertem neki. Ez 4x kb megesett. Most több mint 10 év után rámírt. Nekem azóta barátnőim voltak. Nem mozgatott sráccal és most már csak egy 25 alatti vékony srácot tudnék max megszopatni vagy megdugni. Ő meg egy izmos szőrös férfi lett... Mondjam ezt neki? Meg miért így sok év után? A levélbe ilyeneket írt hogy azóta se volr ilyen jó farok a szájába. Tök gáz az egész levél...
2021. máj. 8. 08:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Megírnám, hogy nem az esetem.
2021. máj. 8. 08:40
 2/7 anonim ***** válasza:
71%
Az izmos szőrös srácok pedig szexi én egyből belemennék. Mondjuk én szingli vagyok, kapcsolatban nem lépnék félre.
2021. máj. 8. 08:44
 3/7 anonim ***** válasza:
87%
Az a fura hogy sok év után rád írt. Lehet tényleg nagyon jó farkad van. Itt amúgy simán találsz 25 év alatti vékony srácot :P
2021. máj. 8. 09:01
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem is van olyan farok amire a mai napig emlékszem. Nagy méreted van? Esetleg van vmi extra rajta?
2021. máj. 8. 09:31
 5/7 anonim ***** válasza:
62%
Jaja mond már milyen a farkad :D Mitől olyan extra jó. Amúgy remélem vágod, hogy sokak álma amit te most kioffolsz. Mondjuk nekem se jönne be de sok passzívnak ez az álompasi.
2021. máj. 8. 09:57
 6/7 A kérdező kommentje:
Átlagos 16cm és szőrös farkam van. Sokáig bírom így volt hogy 1 órán át szopott.
2021. máj. 8. 11:42
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát mondjuk ne válaszolj, ha nincs kedved kitalálni valamit. XD Én egyébként megmondanám, hogy kösz nem. Ennyi. Ha megkérdezi miért, akkor meg elmondod, amiket írtál, hogy már nem az eseted ilyen téren bocsi.
2021. máj. 8. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!