Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg férfiak: amelyiktek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg férfiak: amelyiktek volt már nővel, hogy "oldotta meg"? Mit néz a nőn, vagy kire/mire gondol miközben felizgul? És milyen érzés elélvezni így?

Figyelt kérdés

#homoszexualitás #Férfi nővel
2024. júl. 4. 14:10
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

De akkor még lehet most is menne nővel csak más típussal? Van valami ideálod külsőre?

Vagy mi okozhatta, hogy férfiakra kezdtél el gondolni? Történt valami az életedben? Vagy a barátnőd előtt is volt, hogy ferfiakról fantáziáltál?

nov. 14. 09:57
 12/14 anonim ***** válasza:

#11: persze, már 13 éves korom óta fantáziálok férfiakról :)

Amíg tudtam, addig elnyomtam magamban. Nyilván a neveltetés, kultúra és a társadalmi elvárás is szerepet játszott ebben.

Valamilyen szinten azért a nők is be tudnak indítani, de sokkal sokkal kevésbé, mint a férfiak. Mondjuk 10 nőből max 2 ha bejön, addig 10 férfiból kb 5. Azért azt hozzá kell tennem, hogy elég válogatós is vagyok, de férfiakban hamarabb meglátom a szépet és vonzalmat, mint a nőkben :D Már maga a szex is nagyon izgató számomra + ehhez jön egy átlagnál magasabb libidó és tesztoszteron szint... így nem nehéz nővel lefeküdni.

Mondom, szerintem van bennem bi hajlam is, de erősebb a homoszexuális oldalam.

Amúgy melegnek határozom meg magam.

31/F

nov. 14. 10:32
 13/14 A kérdező kommentje:
Egyébként van valami közös azokban a férfiakban és nőkben, akik vonzanak? Vagy el tudod őket képzelni valami hasonló szituációban?
nov. 14. 12:57
 14/14 A kérdező kommentje:
Amikor elnyomtad, azt hogy csináltad? Mikre gondoltál?
nov. 14. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!