Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg férfiak: amelyiktek volt már nővel, hogy "oldotta meg"? Mit néz a nőn, vagy kire/mire gondol miközben felizgul? És milyen érzés elélvezni így?
De akkor még lehet most is menne nővel csak más típussal? Van valami ideálod külsőre?
Vagy mi okozhatta, hogy férfiakra kezdtél el gondolni? Történt valami az életedben? Vagy a barátnőd előtt is volt, hogy ferfiakról fantáziáltál?
#11: persze, már 13 éves korom óta fantáziálok férfiakról :)
Amíg tudtam, addig elnyomtam magamban. Nyilván a neveltetés, kultúra és a társadalmi elvárás is szerepet játszott ebben.
Valamilyen szinten azért a nők is be tudnak indítani, de sokkal sokkal kevésbé, mint a férfiak. Mondjuk 10 nőből max 2 ha bejön, addig 10 férfiból kb 5. Azért azt hozzá kell tennem, hogy elég válogatós is vagyok, de férfiakban hamarabb meglátom a szépet és vonzalmat, mint a nőkben :D Már maga a szex is nagyon izgató számomra + ehhez jön egy átlagnál magasabb libidó és tesztoszteron szint... így nem nehéz nővel lefeküdni.
Mondom, szerintem van bennem bi hajlam is, de erősebb a homoszexuális oldalam.
Amúgy melegnek határozom meg magam.
31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!