Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Párkapcsolatban hármasozók!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban hármasozók! Mit éreztek, amikor látjátok, hogy a párotok mással érzi jól magát a szexben? Izgat titeket? Megerősíti a közöttetek lévő köteléket?

Figyelt kérdés

2024. jún. 3. 23:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
91%
10, Beszéltem a kommentemben arról hogy én milyen életmódot folytatok? Ja nem, szóval nem tudom mit hímringyózol🤣 Szerintem engedd el a tévképzeteidet meg az internalizált homofóbiádat, keress egy pszichológust is hogy feldolgozd ezt a gyűlöletet ami benned van, aztán utána válogathatol kedvedre.
2024. jún. 5. 06:38
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Örülök neki es én is jól erzem magam. 19L
2024. jún. 5. 06:49
 13/21 anonim ***** válasza:
78%
11-es magam is meleg vagyok, nem vagyok homofob, de igen az embert elfogja mar a hanyinger, hogy ez lett az ertekrend es meg kampanyoltok is ezert. Persze egyenloseget akartok, meg hogy a nagykoruton ne dobjak utanatok a felteglat ha a paroddal kezen fogva latnak setalni, de kozben ez a retorika? Minden napra jut egy kerdes a harmasozasra, a hetero csaladapa elcsabitasara, de holnap azert te is vonulsz es vered a palavert, hogy miert nem fogadhatsz orokbe? Hat mondjuk egy szamaron kivul mast te ne is akarj orokbefogadni:D aki meg felemeli a hangjat a monogamia mellett le van hurrogva, el van konyvelve homofobnak, meg megmagyarazzatok, hogy miert szingli:D mondjuk akinek egy komoly kapcsolathoz a harmasozason keresztul vezet az ut, ott valoszinu zavar van a toronyban. Eleg sok meleg baratom van, imadom mindet, egy normal kapcsolatra probal berendezkedni mindegyik, persze biztos van kozottuk aki szereti az extrem dolgokat, de legalabb nem hirdeti es legfokepp nem furja azt, akinek ez nem fer bele. De igen akkor legyek tele gyulolettel..😭😭😭
2024. jún. 5. 07:00
 14/21 anonim ***** válasza:
71%

Jól leírtad. :)

Hány éves vagy?

2024. jún. 5. 07:46
 15/21 anonim ***** válasza:
88%
Én is monogám beállítottságú vagyok, mégse hisztizek azon ha valaki nem az xd
2024. jún. 5. 08:33
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Egy kapcsolatban erre fele nyitni szerintem nagyon veszélyes de ha kölcsönös a bizalom es megbeszelik a szabalyokat akkor mukodhet.

En 35 eves unikent szivesen csatlakoznek arra erdemes parokhoz :)

2024. jún. 7. 16:09
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Azt hogy érted, hogy arra érdemes párhoz? :)

2024. jún. 7. 16:13
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Ugy értem hogy szeretnék találni egy olyan part akihez csatlakozni tudnek. :)

2024. jún. 7. 16:15
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Ja értem. :)

Én is keresek egy normálisat aki beszállna harmadiknak :)

2024. jún. 7. 16:18
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
19#. Irj ram nyugodtan.
2024. jún. 7. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!