Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Párkapcsolatban hármasozók!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban hármasozók! Mit éreztek, amikor látjátok, hogy a párotok mással érzi jól magát a szexben? Izgat titeket? Megerősíti a közöttetek lévő köteléket?

Figyelt kérdés

jún. 3. 23:52
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
58%

Nem tudsz már megnyugodni ? Kit érdekel a nyolcvanötödször feltett kérdésed ?

Vegyetek be magatok mellé egy egész busznyi embert, akkor lesz csak csuda élvezet.

Nagyon nagy lelki nyomi vagy öcskös. És az a baj,hogy belőled nemhogy sok van, hanem bőséges az utánpótlás :/

jún. 4. 06:02
 2/21 anonim ***** válasza:
87%

Erősebb, se gyengébb nem lett közöttünk attól a kapcsolat.

Ez szex, a párunk nem a tulajdonunk.

Ha nem megy a feldolgozása nem szabad erőltetni.

jún. 4. 06:52
 3/21 anonim ***** válasza:
57%
Palit vegyétek be jó nagy kárral. Téged is megcsinál meg a párodat is. Nincs féltékenység .
jún. 4. 07:46
 4/21 anonim ***** válasza:
80%

3#

Azt nagyon adnám

jún. 4. 07:58
 5/21 anonim ***** válasza:
84%

Szívesen beszélgetnék veled a témáról... privi?

Előző házasságomban két évig ment az élvezkedés heti egy-egy alkalommal.

jún. 4. 10:43
 6/21 anonim ***** válasza:
84%

Két opció van. Vagy nagyon nehéz felfogású, vagy erre veri. Szerintem az utóbbi, de lehet hogy mindkettő.

jún. 4. 10:55
 7/21 anonim ***** válasza:
60%

Köszi, 6-os !

Már megkaptam ,hogy irigy vagyok, prűd vagyok, gonosz vagyok.Egyik sem úgy érzem, de valahogy a párkapcsolat nekem azt jelenti,két ember. Nem polikapcsolat...

jún. 4. 11:03
 8/21 anonim ***** válasza:
64%
Te jo isten, csodalkozunk, hogy a melegek megitelese olyan napjainkban, mint amilyen. Hat nem csodalkozom. Ha kapcsolatban lennek es a srac azt kerne tolem, hogy nyissuk ki a kapcsolatot, tobbet nem latna.
jún. 4. 18:37
 9/21 anonim ***** válasza:
74%
A legtöbbetektől normális kapcsolatot se kérnek, nem hogy kapcsolat nyitást🤣 olyan jó látni hogy ennyire fáj ez a szingli melegeknek
jún. 4. 20:14
 10/21 anonim ***** válasza:
60%
Hat mondjuk inkabb maradjak valogatos, es igen - ha ugy tetszik - ne legyen senkim, maradjak egyedul, minthogy egy agyonhasznalt, koszos, taknyos zsebkendo legyek, egy kockazati tenyezo, minden kor es ferto forrasa. Benned is mi lehet? Mar bottal se nyulnek hozza egy ilyen himringyohoz aki tobb faszt fogott, mint kilincset. Nyugodtan lehetsz ra buszke, hogy ilyen szakadt vagy, biztos nagyon boldog is vagy:)))
jún. 4. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!