Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történhet ha lebukunk?
Még jó hogy nem állatos filmeken nőttek fel ahol lovak szexelnek egymással
Azt hinnék hogy az emberek is igy szexelnek :D
Válasz a kérdező alább leírt kommentjéhez:
Nem hiszem, hogy bárki is túlgondolta volna a sztorit, inkább fölöslegesen írogattunk válaszokat az előttem és utánam válaszolókkal egyetemben.
1.) Villamos azért van nagy a lakosságú városokban, hogy a tömegeket A-ból B-be elszállítsa.
Nem nagyon láttam még olyan villamosmegállót, sőt végállomást sem, amely kihalt részen volna, illetve senki ne legyen ott (a vezető biztosan ott volt, hiszen még most is ott ülnél egy ottfelejtett, 20 éve leselejtezett villamoson kigombolt sliccel és letolt gatyával az éjszakában).
2.) A kérdésben ezt írtad: "és hát most az van, hogy kb heti 2x átugrik szexelni titokban. Félek mi van ha lebukunk. Róla nem tudják és nem is szeretné..."
Véleményem szerint a többi válaszoló gondolatát az alant megismételt kérdésedre a legutóbbi (12/12) válaszoló foglalta össze, miszerint:
"a kérdező valami levénült 50-es búzavirág lehet azért nem írja ki a korát..."
A kérdés-válaszok számát (1 és 2 a gyengébbek kedvéért) összepárosítva sehogy sem jön ki a logika.
A kérdés szerintem kamu.
----------------
"Azt hiszem kicsit túlgondoltad...
1. A villamoson senki nem volt mert kihalt részen van.
2. Nem azonnal lefeküdtem. Ismerkedtünk, stb. Szóval azért nem ilyen egyszerű a story mint a te tálalásod. Plusz ha így lenne se érzem bűnnek. Bejöttünk egymásnak hát miért ne szexelhetnénk?"
Ha lebuktok, akkor utána már büszke nyílt bvziként folytathatjátok!
😆🤘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!